Szoboszlai Dominik az EL-ben válaszolhat a súlyos kritikákra





Már a negyeddöntők kezdődnek meg az Európa-ligában, a Liverpool az Atalantát fogadja csütörtökön az Anfield Roadon. Az olasz együttesnél sose tudni igazán, hogy melyik arcát mutatja, Szoboszlai Dominiknak viszont mindenképpen szüksége lesz egy jó teljesítményre.



Megosztás
Szerző: HC
Létrehozva: 2024.04.11.
Módosítva: 2024.04.11.
Liverpool Szoboszlai Dominik európa-liga Atalanta sportfogadás

A kedd-szerdai Bajnokok Ligája-találkozók után csütörtökön az Európa-ligára és a Konferencialigára fordul a figyelem, mindkét sorozatban a negyeddöntők következnek majd. Az egyik legjobban várt párharc a Liverpool–Atalanta-összecsapás lesz (21:00, M4 Sport).

2020-ban a Bajnokok Ligájában lepte meg az Atalanta a Liverpoolt – Fotó: AFP

A vörös mezes együttesnél kissé melankolikus hangulat uralkodik. Nem sokkal azután, hogy Szoboszlai Dominikék a saját kezükbe vették a sorsukat és élre álltak a Premier League-ben, múlt hétvégén csak döntetlent értek el a Manchester United otthonában, így visszacsúsztak az Arsenal mögé a második helyre. 

Szoboszlait rengeteg kritika érte a Manchester United elleni iksz alkalmával, sok szurkoló már azt szeretné, ha kikerülne a kezdőcsapatból, és inkább Curtis Jonest vagy Harvey Elliottot preferálnák. Eközben a 23 éves magyar középpályás teljesítményét az Európa-ligában nem érheti panasz, a Sparta Praha elleni nyolcaddöntő mindkét találkozóján betalált, a Liverpool pedig kiütéses 11-2-es összesítéssel jutott be a legjobb nyolcba. Vagyis a magyar játékos az EL-ben felelhet a kritikákra.

Csütörtöki ellenfele, az Atalanta a kiszámíthatatlansága miatt rendkívül nehéz ellenfél lesz. Gian Piero Gasperini 2016-os érkezése óta új korszak kezdődött a bergamói klub életében, amely 2019 és 2021 között zsinórban háromszor végzett a Serie A dobogóján. Az alakulat rendre jól nyúl bele a nagy potenciálú tehetségek leigazolásába, valamint az utánpótlására is nagy hangsúlyt fektet. Idén egyelőre a hatodik helyen áll a tabellán, a formája pedig igazi időzített bomba. Az elmúlt hetekben kiejtették az idén szenzációsan játszó Sportingot, 3-0-ra verték idegenben a címvédő Napolit, ellenben a Liverpool elleni meccs előtt becsúszott egy 2-1-es vereség a kiesés ellen küzdő Cagliari otthonában.

A két együttes eddig a 2020/21-es Bajnokok Ligája csoportkörében találkozott egymással, az Atalanta először otthon kapott egy óriási 5-0-s verést, az Anfield Roadon azonban nagy meglepetésre 2-0-ra győzni tudott.

Hirdetés: Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.

 





 





Ezeket olvastad már?
Kiakadtak a Herthánál, Dárdai keresztbe tett a klubnak

Kiakadtak a Herthánál, Dárdai keresztbe tett a klubnak

Rátalált a szerelem Szoboszlai barátjára, világhírű színész is érintett

Rátalált a szerelem Szoboszlai barátjára, világhírű színész is érintett

Bemutatjuk Marco Rossi csapatát, három érdekesség Balogh Botondról

Bemutatjuk Marco Rossi csapatát, három érdekesség Balogh Botondról

„Ezt tudnám nézni egész nap!” – Hosszú Katinkát elképesztő szögből videózták

„Ezt tudnám nézni egész nap!” – Hosszú Katinkát elképesztő szögből videózták

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás