Ronaldo fia miatt értetlenkednek, magyarázkodni kell a fotó miatt





Cristiano Ronaldo nagyfia, Cristiano Junior az öltözékével keltett figyelmet.



Megosztás
Szerző: CHI
Létrehozva: 2024.03.23.
Szaúd-Arábia Cristiano Ronaldo Cristiano Junior

Szaúdi nyaraláson készítettek fotót Cristiano Ronaldo családjáról. Az ötszörös aranylabdás labdarúgó famíliájáról rendszeresen lőnek képeket, ezúttal viszont a nagy fiú, Cristiano Junior keltett rajta hatalmas figyelmet - írja az Origo. Tudniillik a 13 éves srác olyan mezt visel, ami teljesen érthetetlen: a svéd harmadosztályban szereplő Jönköpings Södra IF trikójában feszít. "Kitől kaphatta a szinte teljesen ismeretlen csapat mezét?" - merült fel a kérdés szinte mindenkiben.

"Mi van? Nem hiszem el, hogy ez igaz!” – csodálkozott Mikael Andersson, a Jönköpings Södra marketingmenedzsere. A titkot végül a csapat edzője, Oscar Carlsson fejtette meg. 

"Egykori akadémiai játékosunk néhány éve Szaúd-Arábiába költözött, és összebarátkozott Ronaldo fiával, mivel ugyanabban a csapatban játszanak. Ennek a meznek tőle kell származnia. De az nagyon vicces, hogy Ronaldo fia megtartotta ezt." - mondta Carlsson, akinek csapata pár óra alatt óriási reklámot és figyelmet kapott a fotónak köszönhetően. 

Hirdetés: Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás