Sztankovics merész terve, ez a célja a Fradival Európában

Győzelemmel kezdett az idei első NB I-es összecsapásán a Ferencváros, de rendkívül sűrű menetrend vár a regnáló magyar bajnokra. Dejan Sztankovics vezetőedző nagyon optimista, és mindhárom sorozatban a csúcsra szeretne érni az idény végén.Megosztás
Szerző: HC
Létrehozva: 2024.02.06.
Dejan Sztankovics Konferencialiga Ferencváros Európa győzelem

A Kisvárda elleni idegenbeli győzelemmel kezdett a Ferencváros az NB I tavaszi folytatásán. A 34-szeres magyar bajnokra rendkívül sűrű hetek várnak, ami annak köszönhető, hogy a Fradi még mindkét kupasorozatban (MOL Magyar Kupa, Konferencialiga) versenyben van.

Dejan Sztankovics a Konferencialigát is megnyerné a Fradival Fotó: fradi.hu

A zöld-fehér mezes együttes ma este az MTK Budapest ellen (20.00, M4 Sport) mérkőzik meg az NB I-ben, majd jöhet egy február 10-i, Debrecen ellen rangadó. Ezt követően jön majd az Olympiakosz elleni Konferencialiga-párharc (február 15. és február 22.), majd a derbi az Újpesttel (február 25.) és újfent egy találkozó a Debrecennel, de immáron a Magyar Kupában (február 28.).

A nagy terhelés ellenére Dejan Sztankovics vezetőedző optimista és egészen merész tervei vannak, a szerb tréner szeretné, ha az idény végén mindhárom versenysorozatban a csúcsra érne a klub.

„A februári meccsdömping megerőltető lesz, de készen állunk. Maiga, Szevikjan és Kodro személyében új, de hatalmas tapasztalattal rendelkező játékosok csatlakoztak a kerethez. Hamar felvették a csapaton belüli ritmust. Nagyon egységes közösség vagyunk, mondhatni, család. Mindenki hozzáteszi a magáét, keményen dolgozunk, de élvezzük is a játékot” – nyilatkozta a klub honlapján Dejan Sztankovics.

Sokszor elmondtam már, a Ferencváros egy óriási klub. A kupa, az UEKL és a bajnokság is ugyanolyan fontos számunkra. Célunk, hogy versenyben legyünk a végsőkig. Csak ez a versenyszellem illik a klub mentalitásához.

Sztankovics tavaly szeptember 4-e óta irányítja a 34-szeres magyar bajnokot, eddigi 22 tétmérkőzésén 12 győzelmet, 7 döntetlent és 3 vereséget jegyzett.

 

 

Top hírekHírlevél-feliratkozás