RETRO RÁDIÓ

Mindenkit meglepett a Fradi edzője, ezért nyert újra a csapat

Megtört a jég, a Ferencváros zsinórban négy nyeretlen bajnoki találkozó után legyőzte a Mezőkövesdet (0-2) a korábban elhalasztott NB I-es összecsapáson. A lefújást követően Dejan Sztankovics és Kristoffer Zachariassen értékelt.Megosztás
Szerző: HC
Létrehozva: 2023.12.08.
Ferencváros Kristoffer Zachariassen Dejan Sztankovics NB I győzelem

Nagyon kellett már a győzelem a Ferencvárosnak a labdarúgó NB I-ben, ugyanis az elmúlt négy bajnokin mindössze két pontot szerzett, ezzel pedig elvesztette az első helyét a tabellán. Szerda este azonban sikerült a győzelem a Mezőkövesd ellen (0-2), ezzel egy több mint egy hónapja tartó rossz sorozatnak vetett véget. 38 nap után zsebelte be a magyar bajnokságban a három pontot a címvédő.

Kétgólos győzelmet aratott a Ferencváros Mezőkövesden Fotó: Kovács Péter

Az első gólt egy beadás után Kristoffer Zachariassen szerezte, aki a lefújást követőnek a Fradi saját csatornáján elárulta, sokat szokott szenvedni a Mezőkövesd ellen, ezért különösen örül a találatának.

„Ez volt az a meccs, ami egész egyszerűen meg kellett nyernünk. Úgy gondolom, hogy egy jó találkozót játszottunk, több helyzetet, és több gólt is elérhettünk volna, de a legfontosabb, hogy visszatértünk a győztes útra” – értékelt Kristoffer Zachariassen. 

Személy szerint én mindig szenvedek a Mezőkövesd ellen. Igaz, az egész csapat szenvedett mostanában, hogy győzzön, szóval ez most remek érzés.

Dejan Sztankovics örül annak, hogy a vasárnapi 0-0-s döntetlen után sikerült olyan újításokat hozni az összecsapásra, amelyek jól működtek.

„Nagyon rövid időnk volt a felkészülésre, ezért változtatnom kellett a csapat összeállításán. Most nem presszingeltünk úgy, mint vasárnap, többet építettünk a védekezésre és abból a kontrákra” – kezdte a tréner.

Szerencsére nagy a keretünk, 24-25 futballistával tudok dolgozni. Fontos, hogy mindenkinek lehetőséget adjak arra, hogy megmutathassa, miért is van itt. Nagyon-nagyon örülök minden játékosnak, hogy ilyen teljesítményt tudott nyújtani.

A Fradira a hétvégén komoly rangadó vár, december 10-én, vasárnap 18 órától a listavezető Paks otthonában (tv: M4 Sport) játszik ki-ki mérkőzést.

 

 

Ezeket olvastad már?
Van rajta bugyi? Túl rövid volt a szoknyája a bevállalós bombázónak

Van rajta bugyi? Túl rövid volt a szoknyája a bevállalós bombázónak

Ez fájhatott, borzasztóan elrontotta a születésnapot a Fradi

Ez fájhatott, borzasztóan elrontotta a születésnapot a Fradi

"Vérzik a szívem" - Szoboszlai bejelentette a szomorú hírt

"Vérzik a szívem" - Szoboszlai bejelentette a szomorú hírt

Dárdai eljátszotta az utolsó esélyét; honfitársunk ellen ezrével tüntettek a német ultrák

Dárdai eljátszotta az utolsó esélyét; honfitársunk ellen ezrével tüntettek a német ultrák

Top hírek

Ezek is érdekelhetikHírlevél-feliratkozás