„Szégyelltem magam” – Dárdai Pál mindenkit meglepett, durván kipakolt





Újabb kincsre lelt és gólzáporos győzelemre vezette a csapatát, mégis bosszús volt Dárdai Pál. Az 5-1-es siker után sem titkolta el elégedetlenségét.



Megosztás
Szerző: LL
Létrehozva: 2023.12.04.
Módosítva: 2023.12.04.
Dárdai Pál Hertha szégyen 2. Bundesliga

Fölényesen, 5-1-re legyőzte a Hertha labdarúgócsapata a még mindig előtte álló Elversberget, Dárdai Pál vezetőedző mégsem volt boldog a vasárnapi meccs után. A német labdarúgó-Bundesliga másodosztályában a 8. helyre feljött berliniek magyar edzője élesen bírálta gárdáját a szezon eddigi legnagyobb különbségű diadala után.

Dárdai Pál kiakadt az első félidei hibák láttán
Dárdai Pál kiakadt az első félidei hibák láttán (Fotó: AFP)

Most mindenki boldog, csak én nem

– dohogott Dárdai, csapata első félidei játékára célozva (a szünetben szerencsével 2-1-re vezetett a Hertha).

– Sok mindent elterveztünk, amikből aztán az első félidőben semmit sem mutattunk meg. Olyan rossz passzaink voltak, amilyeneket az ötödik, hatodik osztályban sem látsz. 

Ez káosz volt, szégyelltem magam

– mondta Dárdai Pál.

Aminek örülhetett a Hertha magyar ikonja, hogy a védelem sérült vezére, Toni Leistner csapatkapitány helyett a mély vízbe dobott ifjonca, a 19 éves Linus Gechter nem csak a kötelező feladatát teljesítette: első góljával ő szerezte meg a vezetést.

Dárdai egyébként a karácsonyi szünetig még két bajnoki győzelmet céloz meg az év végére az 5-6. helyre várt csapatával (szombaton Kaiserslauternben, egy héttel később, otthon az Onsabrück ellen játszik a Hertha), de előtte, szerdán a másodosztályban harmadik Hamburgot fogadják a Német Kupa nyolcaddöntőjében.

A 2. Bundesliga állása 15 forduló után: 

1. St. Pauli 31 pont, 2. Kiel 29, 3. Hamburg 28, ...6. Elversberg 24, ...8. Hertha 21.

 





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás