Lisztes már üzent a németeknek, sajnálkozik a Fradi legendája





A Kazahsztán elleni U21-es labdarúgó Eb-selejtezőn ismét megvillantotta kivételes tudását Lisztes Krisztián, akiről egy olimpiai bajnok nyilatkozott.



Megosztás
Szerző: Szabó Sándor
Létrehozva: 2023.09.08.
Lisztes fociválogatott Fradi szerződés

Két nappal azután, hogy bejelentették németországi szerződését, már az U21-es fociválogatottban bizonyított ifjabb Lisztes Krisztián. A 18 éves tehetség az NB I legdrágább játékosa lehet az üzlettel, igaz, csak jövő nyáron költözik ténylegesen Frankfurtba az Eintrachthoz. 

Fotó: Dömötör Csaba

A Fradi olimpiai bajnokának, dr. Juhász Istvánnak tetszett az ifjabbik Lisztes több megoldása is a kazahok elleni U21-es Eb-selejtezőn, amelyet a mieink 2-0-ra megnyertek. A Fradi-üdvöske csereként szűk fél órát kapott, de ennyi is elég volt neki ahhoz, hogy olykor villogjon.

A második gólunk előtt a félvonalról indulva remekül sprintelt, majd egy olyan lövőcseles megoldást választott, amit követően a védője majdnem kiszánkázott a gyepről

– említette  az 1968-as mexikói olimpia magyar aranyérmes játkosa, a Fradi korábbi klasszisa. Majd így folytatta: „Ezt követően önzetlenül középre tálalt, és labdájából megszületett második gólunk.”

Juhásznak tetszik Lisztes technikai képzettsége, de azt tanácsolja neki, ha leszerelik, mellőzze az utánrúgást, mert abból sok jó nem származik. 

Sajnálom, hogy ilyen hamar elmegy a Fraditól, maradhatott volna még 3-4 évig

– mondta lapunknak Juhász, aki természetesen egy évig még láthatja Krisztiánt zöld-fehérben. És bízik benne, hogy Dejan Sztankovics, a gárda új mestere szerepeltetni fogja a 18 éves játékost.





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás