A Fradi új edzője a vállalkozói életben is komoly sikereket ért el





Dejan Sztankovics a Ferencváros új vezetőedzője nemcsak a futballnak él, imádott sportága mellett a vállalkozásban is szép sikereket arat, emellett pedig rengeteget adományoz.



Megosztás
Szerző: hc
Létrehozva: 2023.09.07.
Dejan Sztankovics Fradi Ferencváros vállalkozás Szerbia

Dejan Sztankovics szeptember 4-én, hétfőn lett a Ferencváros focicsapatának vezetőedzője. Játékos pályafutása legszebb és legsikeresebb éveit az Internazionalénél töltötte, ahol többek között hat olasz bajnoki címet és egy Bajnokok Ligája-győzelmet ünnepelhetett. Trénerként eddig a Crvena zvezdánál és a Sampdoriánál dolgozott. Kubatov Gábor, az FTC elnöke bizakodó a szerb szakemberrel kapcsolatban.

Dejan Sztankovics a vállalkozó iparban is komoly sikereket ért el Fotó: fradi.hu

Azt gondolom, hogy Dejan Sztankovics karakterben a Fradihoz legközelebb eső edző. A remény megvan benne

– nyilatkozta az elnök, aki azt is elárulta, továbbra is a Bajnokok Ligájáért fognak küzdeni. „Én nem tudok másra gondolni. Mindig azon kell gondolkozni, hogy nekünk hogyan lehet BL-szintű csapatunk.”

A 44 éves Sztankovics 10 éve vonult vissza a profi futballtól, ám az edzősködés mellett a vállalkozói világ is beszippantotta, egyik cégével, a King’s Circle Residences-vel egy modern, fényűző lakó- és kereskedelmi épület építésébe fogott Belgrádban, szúrta ki a Világgazdaság az Informer cikke nyomán. A tervek szerint a 200 apartman mellett üzletek, irodák, spa- és wellnessközpont, étterem, játszótér és rengeteg garázs is része a hatalmas projektnek.

Az Informer arra is felhívja a figyelmet, hogy Sztankovicséknak nemcsak az üzlet számít, amikor ugyanis az elmúlt 120 év legnagyobb esőzései következtében kialakult árvíz elöntötte a Belgrádhoz közeli Obrenovac települést, Dejan Sztankovicsék majdnem egymillió euróból (387,83 millió forint) oldották meg 28 család lakhatását.

Sztankovics a koszovói szerbek sorsának segítését is kötelességének érzi, többször személyes ellátogatott hozzájuk, de házakat és segélyszállítmányokat is küldött nekik. Amikor kirobbant a koronavírus-járvány, lélegeztetőgépekkel és 200 ezer euró (77,56 millió forint) értékű egészségügyi felszerelésekkel segített egy klinikát.





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás