Itt a nagy bejelentés, ő lett a Fradi új vezetőedzője





Bejelentést tett a Ferencváros labdarúgócsapata az edzőkérdést illetően. A Máté Csabát váltó Bajnokok Ligája-győztes Dejan Sztankovics edzőként a Crvena zvezdát és a Sampdoriát irányította.



Megosztás
Szerző: hc
Létrehozva: 2023.09.04.
Módosítva: 2023.09.04.
Ferencváros Máté Csaba Dejan Sztankovics Fradi

Nem Máté Csabával készül a Ferencváros az őszi Konferencialiga-selejtezőkre, az új vezetőedző a Bajnokok Ligája-győztes szerb futballista, Dejan Sztankovics lett. A klub hivatalos közleményt adott ki az új szakember kinevezéséről.

„Férfi labdarúgócsapatunk a feröeri Klaksvík elleni Bajnokok Ligája-búcsút követően Máté Csaba irányításával mindhárom párharcát sikerrel vette és bejutott a Konferencialiga csoportkörébe” írja a Fradi.hu

„A csapat irányítását a napokban a 45. születésnapját ünneplő korábbi szerb válogatott labdarúgó, az olasz Interrel BL-győztes Dejan Sztankovics veszi át. A szakember évekig sikerrel dolgozott a belgrádi Crvena zvezda, majd azt követően legutóbb a Sampdoria edzőjeként.”

Az FTC köszöni Máté Csabának, hogy az egyik legnehezebb időszakban sietett a klub segítségére és vezette az UEFA Európa-konferencialiga csoportkörébe a csapatot.

Sztankovics első tétmérkőzése a szeptember 16-i Nagyecsed elleni Magyar Kupa-összecsapás lesz.

 





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás