Kiderült, ezt kérte születésnapjára Hosszú Katinka





Hosszú Katinka hamarosan (május 3-án) születésnapját ünnepelheti majd. A háromszoros olimpiai bajnok úszónő összefutott az Önök kérték! műsorvezetőjével, Bényi Ildikóval, aki felé volt egy születésnapi kívánsága.



Megosztás
Szerző: hc
Létrehozva: 2023.04.25.
Módosítva: 2023.04.25.
hosszú katinka Duna TV úszás

Hosszú Katinka nemrég az M4 Sport Sport7 című műsorában beszélt az anyaságról, a jövőjéről és a dokumentumfilmjéről, amit május 7-én elsőként mutatnak be az országos televízióban, mégpedig a Duna televízión. Ezt követően az Almáriumba is meghívást kapott, a sminkesszobában pedig összefutott az Önök kérték! műsorvezetőjével, Bényi Ildikóval.

A háromszoros olimpiai bajnok úszónő május 3-án, jövő hét szerdán ünnepli születésnapját, részben emiatt pedig kapott az alkalmon és személyesen kért egy dalt Bényitől. „Szerintetek mit kérdeztem Tőle...?! Persze, hogy arra voltam kíváncsi, mit látna szívesen az Önök kérték!-ben...” – írta Facebook-oldalára Bényi Ildikó.

Nem sokáig gondolkodott... Hamar rávágta, hogy mindenképpen Halász Juditot kérne, és – ha lehet – a Micimackót... Kedves Katinka! Hogyne lehetne!!! Utószülinapi ajándékként le is fogjuk adni...

A Katinka című dokumentumfilmet május 7-én, vasárnap 21:00-tól adja a Duna tv. 

 





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás