Minap kiderült, hogy Gubás Gabi alakítja Dobrev Klárát a Gyurcsány-filmben. De vajon ki alakítja a 2006-os főszereplőt. Hugh Grant, ahogy azt Gyurcsány Ferenc szeretné? Vagy John Malkovich? Úgy hallottam, a film főszerepét még náluk is nagyobb színész játssza. Nem ismertebb, de jobb” – írta Kocsis Máté a Facebook-oldalára.

Minap kiderült, hogy Gubás Gabi alakítja Dobrev Klárát a Gyurcsány-filmben. De vajon ki alakítja a 2006-os főszereplőt❓…

Posted by Kocsis Máté on Friday, September 24, 2021

Gubás Gabi így érezte magát Dobrev Klára bőrében

A színésznő a szerepről először az „Elk*rtuk” című nagyjátékfilm hivatalos Facebook-oldalán mesélt egy interjúban, amiből kiderül, miért vállalta el a szerepet.

Érdekes, hogy amikor először elolvastam a forgatókönyvet, megfogalmazódott bennem, hogy ez a történet elsősorban emberekről szól, éljenek bárhol, legyenek bárhol, álljanak bármilyen oldalon, mindig a cél szentesíti az eszközt, csak nem mindegy, hogy mi a cél és mi az eszköz” – mesélte Gabi, aki izgalmas kihívásnak találta a politikusnő szerepét.

Most, hogy leforgattuk a filmet, arra jutottam, hogy nálam volt Klára szerepe a legjobb kezekben” – vélekedett Gubás Gabi.