Részeg orosz katonák lelőttek egy 10 éves kislányt

Erre már nincsenek szavak, egy újabb gyermek halt meg az orosz–ukrán háború miatt. Az egész család gyászol.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2022.03.09.
gyász

A 10 éves Anasztázia Sztoluk, más néven Nasztja, egy Kijev melletti faluban halt meg, miután az orosz csapatok állítólag mindenhová lövöldözni kezdtek. A véres incidenst egy ukrán fiú váltotta ki, aki egy talált fegyverrel a levegőbe lőtt – számolt be a rettenetes hírről a Mirorr.

Információk szerint az oroszok azután kezdtek el lövöldözni, hogy puskaropogást hallottak

A portálon azt írták, hogy egy tizenéves ukrán fiú talált egy fegyvert, amivel a levegőbe lőtt, ezt hallották meg az ittas katonák, akik mivel nem tudták behatárolni a lövés irányát, így válaszként minden irányba lőni kezdtek.

A golyózápor négy civil házat talált el

A lövések idején Nasztja az egyik házban volt nagybátyával, mind a ketten megsérültek, de a lány nem élte túl. A nagybácsit kórházba szállították, de az állapotáról egyenlőre nincs hír.

Rengetegen menekültek már el Ukrajnából

Az ukrajnai háború elől menekülve kedden 4283 ember, köztük 1308 gyermek érkezett Budapestre vonattal – közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK).

A police.hu oldalon szerdán azt írták: a legtöbben információt kértek, illetve egyénileg utaztak tovább, vagy rokonokhoz mentek. Fővárosi és vidéki szálláshelyeken 181 ember, köztük 99 gyermek elhelyezését és odaszállítását az együttműködő hatóságok oldották meg – tették hozzá.

Top hírek









Hírlevél-feliratkozás