Itt a nagy júliusi horoszkóp: hatalmas változásokat tartogatnak a csillagok, különösen ennek a csillagjegynek

Végre kiderül, hogy mit tartogatnak számunkra a csillagok az egyik legforróbb nyári hónapra.



Megosztás
Szerző: N.T.
Létrehozva: 2024.06.28.
jóslás júliusi horoszkóp csillagok ezotéria horoszkóp

Az asztrológia szerelmesei mindig izgatottan várják egy időszak végét vagy éppen egy új hónap kezdetét, hiszen ez egyúttal azt is jelenti, hogy végre valami új várhat ránk. Persze akadnak olyanok is, akik sajnos rosszul járnak egy újabb csillagászati kezdettel, de azért nem kell feltétlenül kétségbeesniük.

Fotó: Shutterstock

Egyelőre nagyon úgy fest a dolog, hogy a július érezhető változásokat jelez mindenkinek. A tűzforró nyári hónapra ugyanis jegyet vált a Mars, a Merkúr, a Vénusz és a Nap is, ez pedig bizony kellemetlen konfliktusok lehetőségét is felveti az egyes csillagjegyek szülötteinek.

Szerencsére azért nagyon sok örömteli pillanat is vár ránk a nyáron, lássuk is, mit ígér nekünk a nagy júliusi horoszkóp!

KOS

Mielőtt bolygód, a Mars kilép a Bikából, együtt áll az Uránusszal, ami az anyagi helyzetedben váratlan fordulatot hoz. Ez nagy valószínűséggel a bevételedet erősíti. A pluszpénzt az otthonodra és/vagy utazásra költenéd, de nagy dilemmába keveredsz. Július 20-án aztán a Mars átlép az Ikrekbe, ami a párhuzamos ügyeknek kedvez. Eközben az Oroszlánban felvonuló bolygók (Merkúr, Vénusz, Nap) életigenlést, szerencsét és vállalkozó szellemet szimbolizálnak. Július 23-án ugyanakkor ne hozz döntést!

BIKA

Július 20-án a Mars kilép a Bikából. Előtte még ezerrel pörögsz, és sürgetnél mindent és mindenkit. Ez azzal a veszéllyel jár, hogy elhamarkodottan reagálsz. A legnagyobb kockázatot a 15-i Mars–Uránusz együttállás jelenti. De nemcsak ezen a napon kell vigyáznod, hanem egész hónapban. A testi épséged, az egészséged megőrzése legyen a fő feladatod júliusban! Könnyebb dolgod lesz 20-tól, mert ezen a napon a Mars átlép az Ikrekbe, és innentől több forrásból jöhet hozzád a pénz. Ez nem gyors meggazdagodást jelent…

IKREK

Időzített bombán ülsz júliusban. 15-én lesz egy szokatlanul erős Mars–Uránusz együttállás, ami meglep, pedig nem kellene meglepődnöd. Több előjele van mindennek. Kérdés, komolyan veszed-e? 20-án a Mars belép az Ikrekbe, és az egekig emeli a motivációdat. Tűzz ki új feladatokat: „Célozd meg a Holdat, ha elvéted, a csillagokba jutsz!” Közben megosztod a környezetedet: lesz, aki szerint túl erőszakossá válsz, másoknak tetszik az energikusságod. Vigyázz a fontos emberekre!

RÁK

Július a te hónapod: szinte minden sikerül, amit szeretnél. Különösen szerencsés napok: 2., 3., 11. és 22. Azonban ritka égi esemény zavarhatja meg az örömödet: a június 22-i után július 21-én második telihold lesz a Rák-Nap és a Bak-Hold szembenállásakor. Ez a második telihold visszatérő konfliktust szimbolizál. Tisztáznod kellene, hogy pontosan ki és pontosan mivel ingerel téged. Július 22-én a Nap kilép a Rákból, és arra sarkall téged, hogy nézz körül a munkaerőpiacon! Mennyit érsz? Megfizetnek a jelenlegi helyen?

OROSZLÁN

Ünnepelned kellene, ahogy a bolygók sorban lépnek be az Oroszlán jelébe: július 2-án Merkúr, 11-én Vénusz, 22-én a Nap. Ám az örömbe üröm is kerül, mert mind egymás után szembekerül a Plútóval: 3-án a Merkúr, 12-én a Vénusz, 23-án a Nap. Mindez pedig súlyos vitákra, szóváltásra, szakításra, összetűzésre utal. Valósággal szlalomoznod kell a konfliktusok között. Sikerre csak akkor számíthatsz, ha a konfliktus fölé emelkedsz, és nem süllyedsz le a méltatlan, kicsinyes egoharc szintjére. Minden csatát megnyersz, amibe bele se mész…

SZŰZ

Bolygód, a Merkúr július 2-án belép az Oroszlánba, és másnap szembekerül a Vízöntő Plútóval. Ez arra figyelmeztet, hogy maradj diszkrét, és ne kotyogj el semmilyen titkot, máskülönben irtó kínos helyzetbe keveredsz. Július 15-én a Mars-Uránusz együttállás az egész hónapodra nagy hatással lesz: utazáson és/vagy továbbképzésen gondolkodsz. Ehhez fontos információkat kaphatsz. Ne kapkodj! Tájékozódj alaposan, és csak akkor hozzál döntést, ha megnyugtatóan átlátod, hogy mire vállalkozol!

MÉRLEG

A júliusi hónapod akkor lesz elviselhető, ha egyetlen gyerekes szóváltásba sem mész bele. Tuti, hogy lesznek provokációk, amikor úgy érzed, meg kell védened magadat. Legrázósabb napok: július 3., 12. és 23. Szerencsére 20-án a Mars jegyet vált, és eltereli a figyelmedet. Innentől új cél kezd foglalkoztatni. Sőt nemcsak egy, hanem egyszerre több is. Ne ijedj meg a párhuzamos lehetőségektől! Tudj róla, szépen ki fog tisztulni, melyik a te utad! Idővel egyre több információ birtokában egyértelmű lesz.

SKORPIÓ

Szinte egész júliusban a karriered és a jövőd alakulása aggaszt. Lesznek kritikus napjaid: 3., 12. és 23. Lehetőleg ekkor ne hozz döntést, és ne szállj szembe a főnököddel, máskülönben elveszítheted a munkádat. Szerencsére meglesz az egyensúly, vagyis lesznek kimondottan kedvező napjaid is, így július 2., 11. és 22. Ezek egyfajta lengéscsillapítóként enyhítik a feszültséget benned és körülötted. Szuper hír, hogy a két uralkodó bolygód, a Mars és a Plútó 22-én szuper fényszöggel kapcsolódik össze…

NYILAS

Jó hatással lesz rád, hogy a bolygók sorban lépnek be az Oroszlánba: július 2-án Merkúr, 11-én Vénusz, 22-én Nap. Ám ezek egymás után szembekerülnek a Plútóval: 3-án a Merkúr, 12-én a Vénusz, 23-án a Nap, s ez mind baleset- és/vagy konfliktusveszélyt jelez. Nagyon óvatosnak kell lenned, csak így előzheted meg a bajt. 20-án a Mars jegyet vált, és igencsak felkavarja a szerelmi életedet. Ennek örülhetsz, ha nincs párod. Ám ha párkapcsolatban élsz, készülj fel a féltékenykedésre! Ne adj okot a párodnak ilyesmire!

BAK

Régi vágyad valósulhat meg júliusban: elutazhatsz vagy visszautazhatsz olyan helyre, ami válaszokat ad az aktuális kérdéseidre. Ennek végre eljött az ideje. Mindazonáltal nem tragédia, hogy nem érted azonnal ennek a jelentőségét. Sajnos az anyagi helyzetedben lesznek döccenők. Takarékos üzemmódba kell kapcsolnod, ha nem akarsz mínuszba menni. Legaggasztóbb napok: július 3., 12. és 23. Szerencsére jön az égi segítség 22-én, amikor egy szuper Mars-Plútó fényszög rávilágít a megoldást jelentő kiútra.

VÍZÖNTŐ

Jó nagy jövés-menés lesz a környezetedben, ami nem csak a nyári utazások miatt lehetséges. Új emberek lépnek be az életedbe, miközben a régiek lekopnak. Utóbbiról te is tehetsz, főleg, ha beszólsz, illetve kíméletlen stílusban beszélsz velük. Legkritikusabb napok: július 3., 12. és 23. Vedd észre, hogy a fő konfliktusforrás mindkét félnél a büszkeség és merevség! 20-án a Mars jegyet vált, és gördülékenyebbé teszi a kommunikációt. 22-én kipattan a fejedből az ötlet, hogyan érdemes mindehhez hozzáállni.

HALAK

Július 2-án a Halakban járó Neptunusz hátrálni kezd, és a Szaturnusszal együtt azt javasolja, hogy lassíts, vond le a tanulságokat, és emészd meg a történteket! Szuper napjaid júliusban: 2., 3., 11. és 22. Arról tudnod kell, hogy 15-én egy Mars-Uránusz együttállás összeütközést jelez testvérekkel, szomszédokkal. Ez váratlanul érhet, emiatt nem biztos, hogy helyesen reagálsz. 20-án a Mars jegyet vált, és családi vagy ingatlanügyekben végre holtponton való átbillenést szimbolizál – írja az Astronet

 

Top hírek









Hírlevél-feliratkozás