Ezt jobb, ha tudod: jó hírt kaptak ezek a csillagjegyek

Több csillagjegy számára is nyugalmat és békét hozz a hétvége.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2024.06.15.
horoszkóp csillagjegy Jó hír hétvége

2024. június 15.

Horoszkóp

Kos (03. 21. – 04. 20.)

Ma végre egy vidám nap vár önre, úgyhogy élvezze ki! Mosolyogjon mindenkire és meglátja, mindenki visszamosolyog. A magabiztosság és az erő, amit sugároz, most egy kis vidámsággal vegyítve tökéletes elegyet alkot!

Bika (04. 21. – 05. 20.)

Nagyon szép napra virrad. A Hold vénuszi jegybe, a Mérlegbe lép, ami önnek különösen kedvező. Ezenkívül is erőteljes pozitív hatások érik. Ezt úgy éli meg, hogy eloszlanak a viharfelhők a feje fölül.

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

A mai napot mintha az orvos írta volna fel receptre. Töltse az időt a családdal, barátokkal és a szeretteivel és közben ügyeljen arra, hogy környezetében mindenkinek ilyen szép pillanatai legyenek.

Rák (06. 22. – 07. 22.)

A mai a kikapcsolódás, pihenés és szórakozás napja legyen – így, ebben a sorrendben! Csendes béke szállja meg, amikor jó érzés csak úgy lenni, tenni-venni, tevékenykedni. Nagy elégedettséget hoz a szombat.

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

Ön általában is nagyon erős hatással van másokra, de ez ma különösen látszódni fog, hiszen jó kedve szinte mindenkire szuper hatással lesz. A kisugárzása olyan erős, hogy most tényleg betölti a teret, amerre megy. Mosolyogjon, hogy terjedjen a jó hangulat.

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

Elég nehéz héten van túl, igazán megérdemli, hogy ma kivegye a részét a szórakozásból! Ha pedig nem valami zajos programot választ, hanem inkább otthon marad, akkor is békés órákra, kellemes beszélgetésekre számíthat.

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

A Hold és a Szaturnusz kedvező fényszöge csodálatos napot ígér. Lelki béke szállja meg ezen a szép júniusi szombaton. Most különösen igaz lesz, hogy „ahogy bent, úgy kint is”, és szerencsés események jönnek.

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

Nagyszerű nap vár önre, és az, amit az elmúlt napokban talán fenyegetőnek érzett, most szertefoszlik. Valakivel békét köt, és tiszta lapot nyitnak. Alkalmas a mai nap tisztázó beszélgetésekre is.

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

Szombaton aztán tényleg tegyen félre minden munkát és problémát! Ez most a feltöltődés napja, vidáman és mosolyogva töltse el. Lazítson, menjen ki a szabadba! Új megvilágításba kerülnek a dolgok.

Bak (12. 22. – 01. 20.)

A szombat teljesen alkalmas arra, hogy új alapokra helyezze a kapcsolatát valakivel, és pontot tegyen egy régóta húzódó konfliktus végére. Későbbi szerencsés fejlemények is valamilyen módon összefüggésben lesznek a mai napjával.

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

Igazán kreatív napja lesz, amikor a teremtő energiák akadály nélkül jutnak kifejezésre. Nagyon is el tud most merülni mindenféle alkotásban. A kultúrára is nagyon „éhes” a mai napon. Ha van lehetősége mozira, koncertre, színházra, akkor éljen vele!

Halak (02. 19. – 03. 20.)

Harmóniában érzi magát a mai nappal, végre kiegyensúlyozott, és a környezetében is sok a jókedvű ember, ami önben is csak erősíti a pozitív energiákat. Találkozzon barátokkal, ismerősökkel, a jókedv garantált!

 

Top hírek









Hírlevél-feliratkozás