Megsúgták az égiek, te így reagálsz a nehéz helyzetekre





Minden csillagjegy szülöttje másként reagál, amikor az élet nehéz helyzet elé állítja. Mi már tudjuk, te hogyan állsz a megpróbáltatásokhoz.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2023.06.12.
nehézségek csillagjegy életmód reakció horoszkóp

A themindsjournal.com összeszedte, hogyan reagálnak az egyes jegyek, amikor nehéz időszakon mennek keresztül. A gyűjtés önmagad és mások jobb megismerésében is segítségedre lehet.

Magadra ismersz? Hogy viselkedsz, amikor kilátástalannak tűnik a helyzet? (Fotó: Pixabay)

Amikor a Kos nehéz időszakon megy keresztül, a szokásosnál impulzívabbá és meggondolatlanabbá válhat. Csendben küszködik az érzéseivel, ilyenkor visszahúzódik.

Ha a Bika összetörve érzi magát, makacs lesz és nem hajlandó kimozdulni. Ilyenkor szokatlanul érzelmes, miközben bizonytalanságával küzd. 

Amikor az Ikrek nehézséggel küzd, határozatlanná és szétszórttá válik. Az érzelmeivel és gondolataival vívódva visszahúzódhat és szokatlanul elcsendesedhet. 

Ha a Rák elkeseredik, túlságosan érzékeny lesz. Az érzéseivel és a félelmeivel küszködve feltűnően távolságtartóan viselkedik.

Az Orosznál a szokásosnál is drámaibban és figyelemfelkeltőbben viselkedik a nehéz időszakokban. Határozatlan lesz, sokat rágódik az érzésein.

Az összetört Szűz kritikus és ítélkező önmagával és másokkal szemben. Az is előfordulhat, hogy előtör az érzelmes oldala a nehézségek hatására.

Nehéz időszakban a Mérleg határozatlanabb és bizonytalanabb. Küzdelmes számára ilyenkor a döntések meghozatala, csendben próbál dűlőre jutni önmagával.

A megtört Skorpió a szokásosnál intenzívebbé és titokzatosabbá válhat. Rá is jellemző, hogy ilyenkor érzékenyebb, belül a félelmein próbál úrrá lenni. 

Amikor a Nyilas problémás időszakon megy keresztül, nyugtalan és lázadó. Ilyenkor visszavonulót fúj, amíg nem találja meg a kiutat.

A kétségekkel hadakozó Bak feltűnően pesszimista és cinikus. Ilyenkor egy kis egyedüllétre van szüksége, hogy visszanyerje a biztonságérzetét. 

Ha a Vízöntő nehéz helyzetbe kerül, távolságtartó lesz, szinte senkit nem akar a közelében tudni. Nem kell aggódni, hamarosan úgyis előáll egy egyedi megoldással! 

A szomorú Halak álomvilágba menekül. Miközben az érzelmeivel küzd, gondolatban végigveszi az összes lehetséges – és megvalósíthatatlan – forgatókönyvet. 





 





Ezeket olvastad már?
Így készítsünk öblítőt házilag!

Így készítsünk öblítőt házilag!

Súlyos figyelmeztetés: évente hat embert öl meg ez a népszerű étel

Súlyos figyelmeztetés: évente hat embert öl meg ez a népszerű étel

Így keressünk pénzt a lakásunkkal!

Így keressünk pénzt a lakásunkkal!

Ezek a kőkemény csillagjegyek ma elpuhulnak, érzelmes nap vár rájuk

Ezek a kőkemény csillagjegyek ma elpuhulnak, érzelmes nap vár rájuk

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás