Felfedték az égiek, íme a kapcsolatgyilkos csillagjegyek





Olyan partnerrel vagy együtt, aki nem tud lépést tartani az elvárásaiddal, vagy valójában te vagy az, aki másra vágyik?



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2023.04.10.
kapcsolatgyilkos csillagjegyek horoszkóp életmód érzelmek

Vannak csillagjegyek, melyek szülöttjeinek különösen komoly energiabefektetésbe kerül, míg megérnek egy kapcsolat fenntartására. Őket az érzelmi távolság, az impulzív természet, a tökéletességre törekvés vagy éppen az elkötelezettség-fóbia tartja vissza a kiegyensúlyozott párkapcsolat kialakításától. 

Kis odafigyeléssel elkerülheted, hogy árts magadnak és a kapcsolatodnak! (Fotó: Shutterstock)

A tüzes és impulzív Kossal a legnehezebb romantikus viszonyba kerülni. Bár izgalmas partnernek tűnik, az állandó figyelem iránti igénye kimerítővé teheti partnere számára. Hajlamos az önközpontúságra, meg kell tanulnia, hogy egy kapcsolat két emberről szól, és a kulcs a kompromisszum.

Nehézkesen alakít ki kapcsolatot a Szűz. Az élet minden területén tökéletességre törekszik, még a kapcsolataiban is. Bár ez jó dolognak tűnhet, valójában káros lehet. Magas elvárásai miatt nehéz megfelelni neki, ami frusztrációhoz és csalódáshoz vezethet. Meg kell tanulnia elfogadni, hogy az emberek márpedig hibáznak.

Az Ikrek a harmadik csillagjegy a listán. A jegy szülöttjei kettős személyiségükről és minden helyzethez való alkalmazkodási képességükről ismertek. Ez a készség azonban szeszélyesnek és instabilnak is tűnhet, ami zavart okozhat kapcsolataikban. Hajlamosak rá, hogy nem értékelik partnerüket, amitől a másik fél úgy érzi, nem számíthat a társára.

A Nyilas szabad szellemű és független, ami nagyszerű, ha a választottja osztozik a kalandvágyában. A szabadság iránti igénye és az elkötelezettségtől való félelme azonban érzelmileg távolságtartóvá teheti. Meg kell tanulnia beszélni az érzéseiről és a vágyairól, így nem tűnik majd olyan elérhetetlennek. 

A Mérleg a harmóniát teremtő képességéről ismert. Állandó egyensúlyigénye azonban arra késztetheti, hogy kerülje a konfliktust és a szőnyeg alá söpörje a problémákat. A szépség és az esztétika a mindene, ezért amint nehézségek adódnak, eltávolodik partnerétől. Rá kell jönnie, hogy a problémákkal jobb idejében szembesülni, amíg még megoldhatók!

A Vízöntő független és innovatív, így izgalmas partnerek azok számára, akik osztoznak a változás iránti szenvedélyükben. A jegy szülöttjei egyedi természetük miatt hidegnek tűnhetnek, ami az érzelmi közelség hiányához vezethet kapcsolatukban. Érzelmileg elérhetőbbnek kell lenniük, és partnerük igényeit prioritásként kezelniük. 





 





Ezeket olvastad már?
Arcápolás otthon, fillérekből

Arcápolás otthon, fillérekből

123 éve született a magyar film: teszteld, te mennyire emlékszel a régi idők mozijaiból - kvíz

123 éve született a magyar film: teszteld, te mennyire emlékszel a régi idők mozijaiból - kvíz

Hallottál már a tavaszi gonoszjáró napról? Így élheted túl para nélkül!

Hallottál már a tavaszi gonoszjáró napról? Így élheted túl para nélkül!

Te kipróbálnád az okoskonnektort? Így irányíthatod vele az életedet is

Te kipróbálnád az okoskonnektort? Így irányíthatod vele az életedet is

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás