RETRO RÁDIÓ

Őrült jó vagy az ágyban? Ez az 5 csillagjegy a legszenvedélyesebb

Akadnak, akiknek nemcsak, hogy mindenük az intimitás, de egyenesen lepedőakrobatának születtek. Te is ezek közé a csillagjegyek közé tartozol?Megosztás
Szerző: Metropol
2022.10.25. 16:00
szenvedélyes szex

Lássuk, hogy melyek azok a csillagjegyek, amelyeket a leginkább jónak ítél az ágyban az, aki már megtapasztalta velük az együttlétet. Ne aggódj, ha nem is vagy köztük, néhány trükk elsajátításával könnyedén teremthetsz forró hangulatot.

Van öt csillagjegy, amely szülöttjeivel nem lesz részed csalódásban, ha intim együttlétre kerül sor (Fotó: Shutterstock)

A Skorpió kíváncsi típus és ha egy kis titokzatosság is kerül az életébe, még izgatottabbá válik. Imád mindig új pózokat kipróbálni, vele sosem lesz egyhangú az együttlét. Dominánsan viselkedik, de játékossága miatt ő a lehető legideálisabb partner.

Az Oroszlán letaglóz szexuális aktivitásával és magabiztosságával. Ő az a jegy, aki tényleg odáig van az intim együttlétért, de nagyra becsül mindenféle időtöltést választottjával. Ha együtt vagy vele, nem feledkezik meg a hosszú előjátékról és tesz róla, hogy különlegesnek érezd magad mellette.

A kettős személyiség szex közben igazán izgalmas, ezt nyújtja ugyanis az Ikrek. Az aktus során az engedelmes és a domináns oldalát is megmutatja, így fűszerezve meg a forró éjszakákat. Sosem válik unalmassá, trükkjeivel és játékszereivel emlékezetes élményt nyújt partnerének.

A Halak rendkívül érzelmes, ugyanakkor fogékony is az együttlét során. Gyengéd és törődő, mellette sosem fogod kellemetlenül érezni magad. A legizgalmasabb benne az, hogy a szex kellős közepén dobja be magát igazán, akkor pedig olyasmiben lesz részed, amire nem is számítottál.

A Mérleg kissé perverz és ezt tudja is magáról. Könnyen ráérez arra, hogy mire vágysz és pont úgy szerez örömet, ahogy arról álmodtál. Mindig tudni akarja, hogy mire vagy kapható, az elképzelhetetlen, hogy kielégületlenül távozz az ágyából.

Ezeket olvastad már?
„Megcsalhatsz, csak egyvalamit kérek tőled cserébe!”

„Megcsalhatsz, csak egyvalamit kérek tőled cserébe!”

Lehetetlen retró kvíz: még azon is kifog, aki benne élt

Lehetetlen retró kvíz: még azon is kifog, aki benne élt

Van egy rossz hírünk: jóval gyakrabban kéne cserélni a pizsamád, mint azt gondolnád!

Van egy rossz hírünk: jóval gyakrabban kéne cserélni a pizsamád, mint azt gondolnád!

Ezt hozza a tízmilliószoros teremtő nap a csillagjegyeknek

Ezt hozza a tízmilliószoros teremtő nap a csillagjegyeknek

Top hírek

Ezek is érdekelhetikHírlevél feliratkozás