Az Otthonunk Józsefváros Facebook-csoportba került fel egy rövid videó, amin csak annyi látható, hogy egy férfi négykézláb próbált haladni a VIII. kerület villamosmegállójában.

Azt sajnos nem tudtuk kideríteni, hogy a kúszó-mászó ember esetleg részeg volt, vagy ne adj’ isten rosszullét miatt nem volt képes a két lábán közlekedni, de az biztos, nézni is rossz, hogy senkinek még csak eszébe sem jutott, hogy megálljon és megkérdezze a férfit, jól van-e, és hogy szüksége van-e segítségre.

Persze az is elképzelhető, hogy ismét egy drogtól kábult ember „mutatványát” rögzítették a felvételen. Hiszen korábban már beszámoltunk arról, hogy a Palotanegyedbe újra visszatértek a drogosok, akik a kerület közparkjaiban leltek menedéket, ezzel félelmet keltve a lakókban.

A kommentelők nem értik, hogyan jutott idáig Józsefváros

A csoportban egyből elkezdődtek a találgatások, hogy mi lehet a férfival, de volt olyan, aki jelenlegi városvezetést hibáztatta a kialakult helyzetért.

  • „Állati állapotban. Megtelt velük a Blahától a Népszínház utcán át a Teleki térig. Hogy lehet ezt hagyni?” – tette fel a kérdést Dániel.
  • Ő egy tolószékbe szokott közlekedni általában a Teleki tér környékén…. Látszik a mozgásán, hogy nem egészséges” – írta Kata.
  • „Szomorú, hogy hová jutott a kerület” – fejtette ki véleményét Ferenc a videó kapcsán.

Blaha

Posted by Csabai Balázs on Sunday, June 13, 2021