„Angyalok vigyázzanak rád, drága Bende!" – az egész ország gyászolja Sallai Nóra kisfiát

Egy ország gyászolja a szeptember 27-i balesetben elhunyt Bendét. Hétfőn kiderült: Sallai Nóra kisfia feladta a harcot a kórházban. A tragédia mindenkit megrázott.



Megosztás
Szerző: IF
Létrehozva: 2024.10.10. 16:30
Alsónémedi Sallai Nóra Sallai Nóra balesete gyász

Sallai Nóra szeptember 27-én, Alsónémediben éppen kihajtott az útra, amikor óriási sebességgel beléjük csapódott egy fiatalokkal teli BMW. Nóra kisfiát, Bendét már a helyszínen újra kellett éleszteni, október 7-ig pedig semmilyen nyilvánosságra hozható információ nem érkezett róla. Hétfőn azonban kiderült: a gyermek szervezete feladta a harcot

Sallai Nóra
Rengetegen gyászolják Sallai Nóra kisfiát – Fotó: Metropol

Az alsónémedi horrorbaleset az egész országot megrázta. Főként, amikor kiderült, hogy a baleset egyik szereplője nem más, mint Sallai Nóra, a Jóban Rosszban színésznője és annak csupán ötéves gyermeke. Több százezer ember foglalta imáiba a nevüket, reménykedtek abban, hogy mindketten felépülnek és maguk mögött hagyják a szörnyűségeket, amiket át kellett élniük. Október 7-én azonban kiderült, hogy Sallai Nóra már sosem ölelheti magához szeretett fiát. Bár orvosai mindent megtettek érte, Bende örök álomra szenderült. A gyermeket rengetegen gyászolják.

Szomorú a szív, elfogytak a szavak, amelyek nem is voltak erre. Istenem... felfoghatatlan. Drága gyermek, nyugodjál békében!

– írta egy kommentelő a közösségi oldalon.

„Nyugodjon békében a drága kicsi ártatlan angyalka!”

– érkezett a következő komment.

Jézusom, erre tényleg nincsenek szavak! Annyira bíztam benne, hogy minden jóra fordul! Őszinte részvétem a családnak!

– olvasható az egyik hozzászólásban.

„Ha az édesanyja felépül, belerokkan szegény, hogy elvesztette a gyermekét”

– írta az egyik felhasználó.

Amikor már nem tudsz mondani semmit, csak zokogsz, mert megint ártatlanok szenvednek! Angyalok vigyázzanak rád, drága Bende!

– fejezte ki együttérzését a család egyik ismerőse.

„Nyugodj békében, Bende, az angyalkák őrizzék álmodat! Őszinte részvétem a családnak, az anyukának pedig mielőbbi gyógyulást kívánok!” 

– nyilvánított részvétet egyik olvasónk.

Drága kicsi lélek, nyugodjál békében! Szegény Nóra, szívből sajnálom. Micsoda fájdalom elveszíteni egy gyermeket!

– tették hozzá.

Kérdéses, hogy Sallai Nóra részt tud-e venni a temetésen

Nóra egyelőre még nem tud kisfia haláláról, hiszen a legfrissebb információk szerint mesterséges kómában tartják, az orvosok jelenleg is küzdenek az életéért. Egyelőre nem tudni, hogy mikor helyezik végső nyugalomra a kis Bendét, ám kérdéses, hogy édesanyja végső búcsút tud-e venni a gyermektől.

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás