Megtörte a csendet Sallai Nóra férje, először szólalt meg a baleset óta

Sallai Nóra és közös gyermekük balesete óta nem szólalt meg a férj.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2024.10.09.
Módosítva: 2024.10.09.
Sallai Nóra férj baleset

Sallai Nóra és ötéves kisfia még szeptember 27-én szenvedtek súlyos autóbalesetet Alsónémediben. Hétfőn derült ki, hogy  a színésznő kisfia meghalt a balesetben, a Dabasi Rendőrkapitányság közlekedésrendészeti osztálya halálos közúti baleset gondatlan okozása miatt vizsgálja jelenleg a baleset körülményeit. Ma már fekete zászló leng annak az óvodának a bejárata felett, ahova az ötéves Bende járt. A színésznő férje teljesen összetört, a baleset óta most először szólalt meg, a TV2-nek mondott néhány szót a felesége állapotáról.

sallai nóra
Fotó: Hot!-archív

Mint ahogy mondta, Sallai Nóra állapota továbbra is kritikus, de valamivel jobban van. Hónapokig eltarthat majd a rehabilitációja.

Az ügyvédek szerint börtönbüntetés vár Sallai Nóra kisfiának gyilkosára. Jelen állás szerint egy ember halálát okozta a cselekmény, ennek a büntetési tétele 1–5 évig terjedő szabadságvesztés, azonban a másik személy esetében is biztosan bekövetkezett súlyos egészségromlás, ezt 1–3 évig rendeli büntetni a Btk. Mivel itt kétrendbeli cselekményről beszélünk, az eredeti büntetési tétel felső értéke halmazati büntetésként növekedni fog, és természetesen az is befolyással lesz a büntetési tételre, ha a minősítés kétrendbeli halál okozásra módosul. Halmazati büntetésként a bíróság már 1–7,5 évig terjedő szabadságvesztést is kiszabhat. 

A szülők és nevelők egyaránt összetörtek Sallai Nóra kisfiának halála miatt. A tragédia helyszínén, a kereszteződésben most minden békés és nyugodt volt. A szörnyűségre mécsesek emlékeztetik az embereket, míg a fűben szívszaggató módon még mindig ott hever egy kis, sárga játékautó. A helyiek ismeretlenül is gyászolják Sallai Nóra kisfiát.

„Mindenki drukkolt azért, hogy a kisfiú túlélje. Minden nap próbáltunk tájékozódni az állapotukról. Nem ismertük őket, de mivel itt történt, nagyon megrázott minket a dolog” – mondta egy helyi lakos.

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás