Gyászol az ország: elhunyt Sallai Nóra kisfia

Sajtóinformációk szerint az ötéves fiú életéért elvesztették a küzdelmet az orvosok.



Megosztás
Szerző: K. C.
Létrehozva: 2024.10.07. 18:20
Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság kisfia Sallai Nóra elhunyt

Mint arról korábban a Metropol beszámolt, a Jóban Rosszban színésznője, Sallai Nóra súlyos autóbalesetet szenvedett. Bizonyos források szerint a színésznő férje teljesen összeomlott. Állítólag a munkájával is teljesen felhagyott annak érdekében, hogy folyamatosan a szerettei mellett lehessen.

sallai nóra
Fotó: Hot archív

A legfrissebb sajtóértesülések szerint pedig nagyon is jól tette, hogy családja mellett volt, ugyanis úgy hírlik, hogy elhunyt a kórházban a bő egy hete súlyos autóbalesetet szenvedett Sallai Nóra kisfia, Bende. 

Hétfőn megváltozott a büntetőeljárás tárgya Sallai Nóra drámai balesetének az ügyében. Míg a múlt hét folyamán a Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság közúti baleset gondatlan okozásának bűntette miatti eljárásról beszélt, ez mostanra változott, és már halált okozó baleset ügyében folyik a nyomozás. Ez pedig azt jelenti, hogy a balesetben megsérült személyek közül valaki elhunyt  - olvasható a Tények oldalán. 

Mivel a BMW-ben ülő két fiatal a korábbi közlés szerint csupán végtagsérüléseket szenvedett, és állapotuk azóta is stabil, így a másik autóban történhetett tragédia. A Jóban Rosszban egykori színésznője, Sallai Nóra bár válságos állapotban van, de továbbra is küzdenek az életéért, sőt még mindig tart a számára elindított irányított véradás. Így nagy valószínűséggel a halál bekövetkezte sajnos nem vonatkozhat másra, mint a színésznő ötéves kisfiára, Bendére.









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás