Lovak vágtáztak szembe a forgalommal az M5-ös autópályán - Videó

Meghűlt a vér péntek délután az M5-ös autópályán haladók ereiben, ahol elszabadult lovak vágtáztak Budapest felé, szembe a forgalommal. A nem mindennapi jelenetet többen is rögzítették telefonjaikkal, mielőtt sikeresen befogták az állatokat.



Megosztás
Szerző: H.N.ZS.
Létrehozva: 2024.10.04. 17:45
m5 veszélyes autópálya lovak

A Metropol információi szerint Ócsáról szabadulhattak el azok a lovak, amelyek nagy riadalmat okoztak péntek délután Soroksáron az M5-ös autópályán. A lovak Budapest irányába vágtattak hatalmas tempóval, szembe a forgalommal, ám a figyelmes autósoknak hála nem történt baleset. A pacik és az arra járók is épségben hazajutottak. A Facebookon többen is beszámoltak a nem minden napi eseményről, lapunknak olvasónk számolt be a furcsa jelenetről.

M5
Emilnek sikerült lefotózni a vágtázó lovakat Fotó: olvasói

 

Én az M5-ös autópályán kifelé, az M51es felhajtó előtt láttam a lovakat. Ők akkor egy szerviz úton vágtáztak, ami az autópályára vezetett fel. Akkor már elég hosszú sor volt mögöttük, mert egy autós a két sáv közepén vészvillogóval haladt, hogy feltartsa a forgalmat

 – meséli lapunknak Emil, aki bízott benne, hogy a lovakat még az előtt befogják, hogy feljutnak az autópályára, de utólag egy Facebook csoportból értesült róla, hogy végül az autópályán sikerült csak befogni a vágtázó lovakat a hatóságok segítségével.

M5
A közlekedőknek és a rendőröknek hála a lovak és az autósok is megúszták Fotó: olvasói

Nemrég kaptam a hírt, hogy a pacik szerencsére már biztonságban vannak. Mázlink volt az időjárással, mert mindenki lassan haladt. Míg élek nem felejtem el, hiszen nem minden nap lát az ember 5-6 lovat vágtázni a közúton

 – teszi hozzá a férfi, aki borzasztóan hálás az autósoknak, hiszen nekik köszönhetően nem csak a szerencsén múlt, hogy az eset nem torkollt szörnyű tragédiába. Lapunk úgy tudja, végül az összes állat biztonságba került, ám azt egyelőre nem lehet tudni, hogy az állatok hogy kerültek ebbe az ön és közveszélyes szituációba.

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás