Pokoli napok következnek, de már látni, hogy mikor tér vissza a jó idő

Három napig elsötétül az ég és csapadékra kell számítanunk.



Megosztás
Szerző: K.B.
Létrehozva: 2024.10.02.
Módosítva: 2024.10.02.
időjárás előrejelzés csapadék figyelmeztetés

Szerdán erősen felhős, vagy borult lesz az ég, és szórványosan fordul elő kisebb eső, szitálás. Mindössze 10 és 17 fok között alakul a hőmérséklet. Az ÉK-i szél megélénkül.

Akár 20 mm eső is lehullhat a következő 24 órában Fotó: Frank Yvette

Szerdára a Magyar Meteorológiai Szolgáltató Nonprofit Zrt. citromsárga figyelmeztetést adott ki az ország északnyugati vármegyéire az eső miatt. A szolgálat tájékoztatása szerint akár 20 mm-nyi csapadék is hullhat a következő 24 órában ezeken a tájakon:

Ezeken a helyeken bőséges csapadékra kell számítanunk Fotó: met.hu

Csütörtökön többnyire erősen felhős, vagy borult idő lesz jellemző, sok helyen esővel és záporokkal. A szél több helyen megélénkül. A hajnali 6 és 14 fok közötti hőmérsékletek délutánra 11 és 19 fok közé emelkednek.

Pénteken nagyrészt erősen felhős idő várható, helyenként esővel, vagy záporesővel. Az északi szél sok helyen megerősödik. A legalacsonyabb hőmérséklet 6 és 12 fok között, míg a legmagasabb 13 és 20 fok között alakul.

Szombaton a nap folyamán fokozatosan végre csökken a felhőzet, így többórás napsütésre van kilátás. Csapadék nem várható. A hőmérséklet 15 és 20 fok között alakul – számolt be róla a Köpönyeg.hu.









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás