A tanévvel együtt elindult a karácsonyi vásárlási őrület

Megjelentek az idei első díszek, édességek a hazai boltok polcain.



Megosztás
Szerző: B.P.
Létrehozva: 2024.09.02.
karácsonyi vásárlás édesség díszek dekoráció

Hiába tombol még a nyár szeptember elején, a tanévvel együtt elkezdődött a karácsonyi vásárlási láz is Magyarországon! Úgy tűnik, nem lehet elég korán kezdeni: bár még 113 nap választ el bennünket a szentestétől, és alig egy hónap múlva indul csak el az ünnepi zenéket sugárzó Christmas FM Hungary adása, Mariah Carey idei karácsonyi turnéja pedig bő két hónap múlva startol, több üzletben is megjelentek az idei első karácsonyi portékák!

Santa,Claus,Get,A,Move,To,Ride,On,Their,Reindeer.
113 nappal szenteste előtt több üzlet is karácsonyra hangolja a vásárlóit Magyarországon (Fotó: Sulaemanart3 /  Shutterstock)

Az ALDI-ban megjelentek az első ünnepi csokoládék hókiflis, karácsonyi kekszes és almás-fahéjas ízesítéssel, a csomagoláson mesebeli, hólepte tájjal.

113 nappal szenteste előtt már kaphatók a hókiflis, almás-fahéjas és karácsonyi kekszes csokik Magyarországon (Fotó: Mediaworks)

Az ünnep távoli, ám biztos közeledtét jelzi a Kik is: a ruházati termékeket, játékokat, édességeket és lakásdekorációkat kínáló üzletlánc idén is első között pakolta ki karácsonyi portékáit. Karácsonyi manók, tündérkék, XMAS-felirat, mézeskalács figurák és karácsonyfák, hópelyhes gyertyatartók, különböző rénszarvasok és fenyőmotívumok hozzák izgalomba az ünnepre fogékony nézelődőket már szeptember elején. Ám ez még csak a kezdet, hamarosan a mostani kínálat sokszorosa jelenik majd meg a polcokon, köztük ünnepi fények és egyéb karácsonyra hangoló dekorációk formájában!

Alakul a 2024-es ünnepi dekorációk kínálata (Fotó: Mediaworks)

A korai karácsonyi vásárlási láz ugyanakkor megosztja az embereket: sokak szerint ezzel az elnyújtott szezonnal elvész az ünnepre való készülődés varázsa. Mások ugyanakkor alig várják, hogy az elképesztően forró nyár után végre beköszönthessen a karácsonyi szezon, jöjjön a tél, a hó és a forró csokis, fahéjas teás bekuckózás ideje, nem beszélve az ajándékokról, a karácsonyi bulikról, fényekről, vásárokról, no meg az ünnepi filmekről és zenékről!

Megérkeztek 2024  első karácsonyi portékái (Fotó: Mediaworks)

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás