Kiakadt a fiatal édesanya: felháborítóan bántak vele egy váci cukrászdában

Hihetetlen, ami a váci hölggyel történt a minap. Mindez ráadásul egy kulturált cukrászdában...



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2024.09.30. 09:30
WC pisilés mosdó cukrászda vác

A múlt hét elején az egyik méltán híres váci cukrászdában olyan esett meg, ami sokaknál kiverné a biztosítékot - legalábbis ezt állítja egy nő, aki kis híján összepisilte magát, mert nem jutott be a WC-re.

cukrászdában
Cukrászdában volt, mégsem juthatott el a mosdóig Fotó: Pixabay

Beszaladtam, mert pokolian kellett pisilnem és gyorsan oda is vetettem az eladónak, hogy mi a helyzet, nem köntörfalaztam.

- mesélte el a vele történteket felháborodva az a váci nő, aki olyan akadályokba üközött, amire nem volt felkészülve.

Megkérdeztem a pultban álló eladó hölgyet, hogy használhatom-e a mosdót

- folytatta a történetét a nő, aki nemleges választ kapott, annak ellenére, hogy szemmel láthatóan szenvedett attól, hogy nem jut el a mellékhelyiségbe. Mivel sürgős volt a dolga, rögtön hozzá is tette, hogy abban az esetben, ha ingyen nem használhatja, természetesen venne valamit. Ekkor beugrott neki, hogy a kislánya mennyire imádja a linzert, amiből éppen akadt is a pultban.

Mondtam, hogy szeretnék venni két darab linzert, de meglehetősen szokatlan reakcióval találtam szemben magam

- a cukrászda tulajdonosa - látva, hogy vásárlója mindjárt összepisili magát, - azt mondta, hogy csak akkor használhatja a cukrászda WC-jét, ha nemcsak vásárol valamit, hanem legalább 500 forint értékben teszi. Azt ugyan nem lehet tudni, hogy pontosan mennyibe került volna az említett két linzer, de a nő kiakadt és felháborodva elviharzott. Nem is csoda, hiszen tudjuk, hogy milyen sietős az embernek akkor, amikor minden perc számít. Sajnos könnyíteni nem tudott magán, és ki is jelentette: biztos, hogy nem lesz belőle törzsvásárló. 

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás