Tökéletes szelfi miatt zuhant a halálba a 23 éves sztár tornász

Két barátnője és a barátja is végignézték a tragikus balesetet.



Megosztás
Szerző: K. C.
Létrehozva: 2024.08.27.
tökéletes sportoló lezuhant sztár

A 23 éves Natalie Stichova elutazott megszemlélni az ismert Walt Disney Csipkerózsikáját megihlető kastélyt. A Tegelberg hegyről azonban tragikus módon lezuhant, miközben egy tökéletes szelfit akart készíteni. A sztár-tornászt hat nappal később nyilvánították halottnak az orvosok.

gyertya, gyász, halálhír, tragédia
Fotó:  unsplash

A tragikus esés állítólag a festői Neuschwanstein kastély közelében történt, amikor a cseh sportoló augusztus 15-én megpróbálta megörökíteni a tökéletes Instagram-fotót. Natalie haverja a német médiának elmondta, hogy nagyon közel állt a hegy széléhez, amikor megcsúszott, miközben a kastély előtt kereste a tökéletes helyszínt.

„Körülbelül 80 méteres magasságból zuhant le. Soha nem fogjuk megtudni, hogy megcsúszott-e, vagy a szikla peremének egy darabja tört le” – nyilatkozta a neve elhallgatását kérő barát.

Natalie Stichova halálos balesetét két barátnője, és a barátja, David is végignézte. Natalie hazájában ismert sportcsillag volt, és nemrég maga is elkezdte edzeni az utánpótláskorú sportolókat. Klubja, a Sokol Pribram Sportgimnasztika közleményben fejezte ki részvétét:

„Natalie Stichova, csodálatos barátunk, tornászunk, képviselőnk és edzőnk, tragikus baleset következtében örökre eltávozott közülünk. Augusztus 21-én hajnali 5.30-kor vesztette el az életéért folytatott küzdelmét. Natalie egész rövid élete során mosolyt osztogatott, és mi így fogunk rá örökké emlékezni. Natalie emlékének tiszteletére szívesen látjuk Önöket, ha gyertyát gyújtanak a tornatermünkben.”

Natalie gyászoló édesanyja hozzátette: „Nincs olyan, aki ne szerette volna őt. A mi Natalie-nk a legédesebb ember volt”.









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás