„Meggyógyultam, köszönöm” – Súlyos betegeknek énekelt a 36 éves Izabella

Izabellának minden álma az volt tiniként, hogy énekesnő legyen. Úgy gondolta, hogy énekével segíthet a betegeknek is a gyógyulásban, ezért a pécsi kórházba járt be énekelni. A nő sosem gondolta volna, hogy ezzel megváltoztatja valakinek az életét.



Megosztás
Szerző: IF
Létrehozva: 2024.08.30.
Módosítva: 2024.08.30.
találkozás vonat beteg kórház éneklés

Egy igazán szívmelengető jelenet játszódott le az egyik Keleti pályaudvarra beérkező vonaton. Egy fiatal nő egyedül utazott Budapestre, ám egyáltalán nem számított arra, hogy egy évekkel ezelőtti tette miatt felismerik majd őt és élete talán egyik legmeghatóbb pillanatát éli majd át. A 36 éves Izabella a közösségi oldalon mesélte el az aranyos történetet, amely mindenkinek megdobbantotta a szívét. 

Izabella arra lett figyelmes, hogy valaki figyeli őt a vonaton Fotó: Pexels

Izabella Pécsről utazott Budapestre, amikor arra lett figyelmes, hogy egy idősebb szemben ülő férfi nézegeti őt. Eleinte csak oda-oda pillantott, ám egy idő után már pofátlanul bámulta a nőt. 

Már nagyon frusztrált a dolog és gondolkoztam hogy lehet, odamegyek és megkérdezem, hogy mit néz ennyire. Erre azonban nem került sor, ugyanis az idős bácsi felállt és odasétált hozzám

– kezdte el mesélni történetét a nő. 

Nagyon meglepődött, amikor az idős férfi a nevén szólította őt és megkérdezte, hogy leülhet-e esetleg mellé. Izabellának fogalma sem volt, hogy honnan ismerheti őt az előtte álló ember, ugyanis neki egyáltalán nem volt ismerős az arca.

Nagyon kínos volt, próbáltam rájönni, hogy honnan ismerhetem, de egyáltalán nem tudtam felidézni. Mondtam neki, hogy persze, üljön csak le nyugodtan és reménykedtem abban, hogy hamarosan kiderül, hogy honnan is ismerjük egymást, ha egyáltalán tényleg ismer és ez nem csak egy véletlen egybeesés

– folytatta.

A férfi egy kedves mosollyal az arcán foglalt helyet mellette. Végül fény derült a titokra: a férfi 20 évvel ezelőtt találkozott Izabellával, aki tiniként a pécsi kórházban énekelt a súlyos betegeknek. Az idős férfi is élet-halál harcot vívott a kórházban, amikor a 16 éves Bella énekelt neki.

Kiderült, régen énekeltem neki a kórházban. A bácsi annyit mondott: Meggyógyultam, köszönöm. Mindig el akartam mondani

– zárta a történetét.

Az egész utat végigbeszélgették ezután, végül jó egészséget kívántak egymásnak és mindenki ment a maga útjára. Ám az az egy biztos, Izabella sosem fogja elfelejteni ezt az utazást. 

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás