Előkerült az egy éve eltűnt kislány teste: gyűlölethullám zúdult a felelős kórházra

Senki nem érti, hogy tehettek ilyet a kórházi dolgozók.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2024.08.23.
kórház kisgyermek beteg

Minden szülőnek nehéz az, ha kisgyermeke kórházba kerül, sajnos azonban szinte kivédhetetlen. Akármennyire is odafigyelünk az egészségére, akármennyire is tápláljuk egészségesen, akármennyire is odafigyelünk, hogy tisztaság legyen körülötte, sajnos balesetek bármikor történhetnek. A kisgyerekek hajlamosak egymástól elkapni a különféle vírusokat, és vannak olyan betegségek is, amelyek maguktól alakulnak ki. A kis Jessie Peterson anyukájának szíve majd megszakadt, amikor kislányát a kórházban kellett hagynia a cukorbetegsége miatt. Hamarosan azonban az élete teljesen összeomlott. 

Nem jött ki élve a kórházból

Mindössze két napot töltött a kislány a kórházban, majd az orvosok úgy döntöttek, hogy kiengedik. El is kezdték az adminisztrációt, a kislányt pedig kérték, hogy hívja fel az anyukáját, hogy intézzen neki fuvart. Jessie telefonált anyjának, Ginger Conginak, aki intézkedni is kezdett. Hiába érkezett azonban az épülethez, lánya már nem volt ott. Tűvé tették az egész épületet, a kórház dolgozói azonban azt mondták, hogy már kiengedték a lányt, és egyedül távozott az épületből.

A rendőrség egy éven keresztül kereste a kislányt, azonban nem bukkantak a nyomára. Most azonban azzal keresték fel az anyukát, hogy megtalálták kislánya holttestét, mégpedig a kórház külső hullaházában. A nyomozás során kiderült, hogy amikor már elkezdődött a beteg kiléptetésének adminisztrálása, a kislány rosszul lett és összeeshetett, majd meghalt. A dolgozók ekkor azt hitték, hogy már könyvelték a halált, ezért szállították a hullaházba. A kislány teste egy évig bomlott a hullaházban, ezért boncolást már nem tudnak végezni rajta annak érdekében, hogy megállapítsák, történt-e műhiba – írja a Metro.

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás