Vért kezdett könnyezni egy Szűz Mária-szobor, vizsgálatot indított a katolikus egyház – Fotó!

Több százan zarándokolnak most a könnyező Máriához.



Megosztás
Szerző: K.B.
Létrehozva: 2024.06.18.
Módosítva: 2024.06.18.
csoda Szűz Mária katolikus egyház zarándokhely

Egy ijesztő csoda híre érkezett a mexikói Morelia megyéből. Egy család birtokában lévő Szűz Máriát ábrázoló szobor ugyanis egyik pillanatról a másikra könnyezni kezdett. Ráadásul sötét foltok jelentek meg a szobor szemei körül, mintha vért könnyezne. A nem mindennapi esemény miatt a Mária-alkotás tulajdonosai értesítették az egyházat, és most zarándokhellyé változott a család otthona. 

pap egyház ördögűző
A hívők már zarándokhelyként tekintenek a család otthonára /Fotó: Illusztráció/Pexels

A Mirror számolt be az érthetetlen jelenségről, mint írták, a Morelia megyei főegyház közleményben tudatta, hogy részletes vizsgálatot indítanak az ügyben, hogy kiderítsék, hogy valóban egy csodáról van-e szó. Ameddig a vizsgálat lezárul, addig azonban rengetegen látogatnak el a család otthonába, hogy megtekintsék a könnyező Máriát.

Olyan érzésem támadt, amilyet még nem éreztem korábban. Örömet és szomorúságot éreztem egyszerre, lehet, hogy csak ő tudja, hogy mi fog történni velünk. Lehet egy olyan csoda, ami mindenkinek jó

– mondta el a Szűz Mária-szobor tulajdonosának szomszédja a lapnak. Bár a helyiek közül már több százan zarándokoltak el a szoborhoz, az egyház egyelőre óvatosan fogalmazott a jelenéssel kapcsolatban.

Elsőként hangsúlyozni szeretnénk, hogy ilyen kényes kérdésekben, mint egy csoda megtörténte, mindig óvatosak vagyunk. A katolikus egyház körültekintően jár el az ilyen ügyekben, és egy teljes körű vizsgálat keretében fogjuk ezt eldönteni. A moreliai érsek megteszi a szükséges intézkedéseket a helyzet alapos és kimerítő vizsgálata érdekében

– írta közleményében az egyház.

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás