Két év után visszanyerte látását Jimena, az orvosai nem értik – újabb csoda Fatimában





Egy spanyol lány 2 évnyi betegség után visszanyerte látását. Az esetet csodának tartják, az orvosok megdöbbentek a gyógyíthatatlannak diagnosztizált lány esetén.



Megosztás
Szerző: F.R.
Létrehozva: 2023.08.12.
család templom hit Szűz Mária Fatima

Fatima, a híres portugál zarándokhely ismét a figyelem középpontjába került, amikor egy ifjú zarándok állítása szerint csodálatos gyógyulás érte. A 16 éves madridi lány, Jimena, aki az ifjúsági világtalálkozón vett részt, azt állítja, hogy szentáldozás után visszanyerte látását. Az esetről az ACI Prensa hírügynökség számolt be.

Fatimában tart az ifjúsági világtalálkozó Fotó: Forrás: Pixabay

Megtörtént a csoda 

Augusztus 5-én, egy szentmise közben, a portugáliai Fatimában történt a csoda. Jimena, aki súlyos szemproblémával küzdött, a szentáldozás után azt állítja, hogy visszanyerte a látását. A történteket a lány édesapja is megerősítette, elmondva, hogy lánya súlyos látási problémával küszködött, amelyet az orvosok korábban gyógyíthatatlannak mondtak. A szemproblémák miatt Jimena nem tudott fókuszálni, sem szemüveggel, sem más módon, így semmit nem látott, vakvezető kutyával és bottal tudott csak közlekedni.

Az ifjú lány hitt a csodában, és előzőleg kilencedet tartott Havas Boldogasszony ünnepére készülve. A szentáldozás után, a misét követően Jimena elmondása szerint visszanyerte látását. Édesapja, Gustavo az újságírónak elmondta, lánya kitartott abban a meggyőződésében, hogy meg fog gyógyulni. 

Amikor a történtek után Jimena hazatelefonált, gyakorlatilag nem beszéltünk, sírt, s csak annyit mondott: »Látok! Látok!« Aztán felhívott minket a pap, aki a misét celebrálta, hogy elmondjon még néhány részletet. Hihetetlen öröm. Mielőtt elment a misére, gyónt. Nagyon izgatott volt, valami különlegeset érzett. Aztán elment áldozni. Utána félt kinyitni a szemét, mert azt gondolta: »Ha nem gyógyulok meg, az azért van, mert nincs hitem.« Kinyitotta a szemét, és mindent látott. Aztán… elkezdett sírni, és rájött, hogy a barátai két és fél évvel idősebbek [mint amikor utoljára látta őket]

– idézte fel elérzékenyülve az édesapa.

Szűzanya ajándékának tartják a csodát Forrás: Pixabay

Az orvosok nem értik

Az eset hatására a család úgy döntött, hogy találkoznak az orvosaikkal, akik korábban kezelték Jimenát. Az édesapa elmondta, hogy nem céljuk a figyelem középpontjába kerülni, hanem inkább a világtalálkozó fontosságára hívják fel a figyelmet. A csodára pedig úgy tekintenek mint egy ajándékra a Szűzanyától. Jimena édesapja elismeri, hogy az emberek különbözőképpen reagálnak a csodákra, és vannak, akik hinni fognak, míg mások nem. Az eset azonban továbbra is erős hatást gyakorol azokra, akik hallottak róla, és tanulságos példa lehet a hit és az imádság erejére.





 





Ezeket olvastad már?
Ingyenes orvosi vizsgálatokon lehet részt venni Budapest több pontján: mutatjuk a helyszíneket!

Ingyenes orvosi vizsgálatokon lehet részt venni Budapest több pontján: mutatjuk a helyszíneket!

Már nincs sok hátra: brutális, ami lecsap az országra

Már nincs sok hátra: brutális, ami lecsap az országra

Magyar Péter balhé közben azzal vádolt egy rendőrt, hogy az lefeküdt a feleségével, Varga Judittal

Magyar Péter balhé közben azzal vádolt egy rendőrt, hogy az lefeküdt a feleségével, Varga Judittal

„Valami megszállta” – Őrült módon próbálta eltünteti áldozatát a férfi

„Valami megszállta” – Őrült módon próbálta eltünteti áldozatát a férfi

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás