„Testével védhette a kicsiket” – édesanyjuk óvhatta meg a szakadékba zuhant kocsiban ülő gyerekeket





Az asszony még mindig kórházban van, de fia és lánya karcolásokkal megúszták az esetet. A nő apja szerint isteni csoda történt.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2023.07.30.
baleset szakadék szalagkorlát csoda zuhanás

Hátborzongató baleset történt Bekölce és Borsodnádasd között, a 25-ös főút egyik szerpentines szakaszán: egy arra haladó autó ugyanis – egyelőre nem tudni, hogyan – megcsúszott, áttörte a szalagkorlátot, és egyenesen egy mély szakadékba csapódott

A kocsi megcsúszott az esős úton, majd a szakadékba zuhant. A családanya a roncs alá szorult
 Fotó: Illusztráció/Pixabay

A segítség rekordgyorsasággal a helyszínre ért, és a hátsó ülésen ülő kislányt és kisfiút, majd a kocsit vezető férfit is kimentették és ellátták. Döbbenetes, de sem a férfinek, sem pedig a két gyermeknek nem esett baja, úgy tudjuk, hogy mind a hárman szinte karcolásokkal megúszták a balesetet. Nem volt ilyen szerencsés viszont a gyermekek szintén hátul ülő édesanyja, H. Anett. A családanya ugyanis a szétzúzott kocsi alá szorult, innen kellett ők kimenteni a katasztrófavédelem embereinek. 

Miután kiszabadították, azonnal kórházba szállították a súlyosan sérült Anettet, akit derék és csípőfájdalmakkal vittek a miskolci kórházba. Az asszony felépüléséért százak drukkoltak:

Most mindenki azért imádkozik, hogy felépüljön. Pár napja még a születésnapját ünnepelte szegény

 – mondták a történtek után a Borsnak a nő ismerősei. Hozzátették, a helyzethez képest szerencséje volt:

„Azt hallottuk, hogy mindannyian jól vannak, Anett is túl van az életveszélyen. Bár meg kellett műteni, sikerült, és úgy tudjuk, hogy rendbe fog jönni. A helyzethez képest szerencséje volt, mert túlélte” – szögezték le. 

Azt is elárulták, hogy Anett rajongva szereti fiát és lányát, így nem tartják kizártnak, hogy a családanya a testével védte a kicsiket: 

Anett imádja a gyerekeit, így biztosan vagyunk benne, hogy az utolsó percig védelmezte őket. Azt gyanítjuk, a testével védhette a gyerekeket a balesete közben 

– vélekedtek. 

Lapunk beszélt Anett aggódó édesapjával is, aki elárulta, hogy lánya jobban van, azonban még mindig kórházban kezelik: 

– Kirepült a kocsiból és a roncs alá került. Most Miskolcon van, a combcsontja kiugrott – mesélte a férfi. 

Leszögezte: biztos benne, hogy isteni csoda történt, hogy unokái karcolásokkal megúszták az esetet, és lánya is túlélte a horrorisztikus zuhanást:

Isten ott volt és csodát tett, mert a kislánynak és a fiúnak sincs, hála istennek, egy kis karcoláson kívül semmi baja

 – mondta. Hozzáfűzte, hogy a kocsit veje vezette, aki nem vezetett gyorsan, a balesetet lehetséges, hogy a csúszós út és egy műszaki hiba okozhatta:

„Megcsúsztak az esős úton és valami volt a fékkel is” – szögezte le. 





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás