„A szemem láttára lopta el a kajámat”: sorra nyúlja le az ételeket Pécelen egy fantom

Fekete ruhába öltözött fiatal férfit keresnek a péceliek, ugyanis többek szerint sorra lopja el a kapukról a házhoz rendelt ételeket. Egyszerűen leakasztja a zacskót, és szemrebbenés nélkül továbbsétál vele.



Megosztás
Szerző: M. N.
Létrehozva: 2024.06.25.
Módosítva: 2024.06.25.
étel fantom pécel lopás

Már nem az első eset, hogy lopáson kapják azt a 20-as éveiben járó fiatal férfit, aki a házakhoz oson, és onnan a rendelt ételeket meglovasítja Pécelen. Az egyik alkalom után egy lakó a helyi közösségi oldalon meg is osztotta történetét. A helyiek sorra kommentelnek az esethez, ám közülük egy nő egyenesen egy ajánlatot tett a tolvajnak.

Ellopja a rendelt ételeket a péceli teletálfantom – Illusztráció: Allison Dinner

A férfi a posztjában leírta, hogy neki saját kezűleg kellett visszaszereznie az ételt a fantomtól.

Keresem azt a jellemtelen srácot, aki a reggel folyamán a szemem láttára szerette volna ellopni a kapura akasztott ételrendelésemet. Szerencsére utánaszaladtam, és sikeren visszaszereztem a világ legértékesebb kincsét, a kajámat. Fekete baseballsapka, fekete póló, fekete rövidnadrág, szürke hátitáska, talán fekete cipő, 20-on túli srác. Még egyszer meglátlak a kajám közelében, a kezed-lábad eltöröm. Vigyázzatok a fantommal!

– írta eléggé dühösen a férfi. A poszt után többen is kommenteltek. Információink szerint van olyan családi ház, ahová visszajáró vendég a fantom.

bűn tolvaj rabló
A helyiek keresik a férfit – Fotó: Pexels (illusztráció)

A mi házunktól is állandóan eltűnt a rendelt étel. Egy idő után megkértem a futárt, hogy ne a megszokott helyre tegye, de mire kiértem, megint lába kélt ez ebédemnek. Valószínűleg ugyanaz lehet a tolvaj, mint másoknál. Szeretnék beszélni vele, jó lenne, ha befejezné ezt, mert nem neki veszem az ételt. Szerintem amíg nem tűnik el, le is állok a rendeléssel…

Ugyanakkor a sok indulatos kommentelő mellett feltűnt egy fiatal lány is, aki ajánlatot tett a fantomnak. Szeretné őt megetetni.

Ha valaki tudja, hogy ki volt az illető, szívesen meghívom a srácot kajálni 

– írta.

Egyelőre nincs információnk arról, hogy végül sikerült-e összehozni a találkozót, de a felajánlás több embernek megenyhítette a szívét.

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás