Hihetetlen, milyen szemfüles ez a budapesti kislány! Nagy bajt hárított el





Joggal büszke kislányára az apuka, a figyelmességének köszönhető, hogy nem lett nagyobb baj.



Megosztás
Szerző: M. N.
Létrehozva: 2024.02.07.
Módosítva: 2024.02.07.
tolvaj kilincse végigpróbál társasház besurranó tolvaj

Ha valaki nem zárja a bejárati ajtaját, akkor nagyon ráfizethet, ugyanis szemtől szemben találhatja magát akár a saját konyhájában egy besurranó tolvajjal. Több helyen is próbálkoznak Budapesten, így érdemes vigyázni! Egyre több kerületben számolnak be arról a lakók, hogy besurranó tolvajok jártak a lakásukban vagy a társasházukban. Mindig ugyanazzal a módszerrel dolgoznak: bejutnak a kapukon – ez nem nehéz, ki ne engedte volna már be a szomszéd látogatóját –, majd egyesével végigpróbálják a lakások kilincsét, és amelyik lakást nyitva találják, oda szemrebbenés nélkül bemennek és visznek mindent, amit csak bírnak. Ezúttal Káposztásmegyeren jártak, ahol egy kislány figyelt fel rájuk… 

Dolgoznak a besurranók (Fotó: Shutterstock – Képünk illusztráció)

Az egyik IV. kerületben élő édesapa osztotta meg a helyi Facebook-csoportban, hogy mennyire büszke a lányára. Van is rá oka, ugyanis a gyermek kiszúrt egy besurranó tolvajt!

Ma kora délután a kislányom észrevette, hogy valaki nyomkodja lefelé a lakásbejárati ajtó kilincsét óvatosan a Sárpatak utcában! Besurranó tolvaj lehetett! Figyeljünk egymásra és zárjátok az ajtókat!

– írta. A kommentelők hamar válaszoltak is neki, ugyanis kiderült: nem csak náluk próbálkoztak a tolvajok.

Mi is tapasztaltuk a Székpatak utcában! A kutya jelzett nappal és éjszaka is, arról nem beszélve, hogy a folyosó érzékelős világítása is bekapcsolt. Néhány utcával odébb is nyitogatják a lakásokat…

– számoltak be egy hozzászóló. Egy biztos: érdemes minden alkalommal bezárnunk a bejárati ajtónkat, még akkor is, ha épp otthon vagyunk!

Terézvárosban is dolgoznak a besurranók

Erzsébet VI. kerületi lakásába az egyik éjjel besurrantak a tolvajok, miközben ő aludt. Az asszony táskáját, az összes iratát és a pénztárcáját is elvitték. 

„Véletlenül nyitva maradt a bejárati ajtó... Ha valaki megtalálná, kérem szépen, vegye fel velem a kapcsolatot! Nagy tanulság ez nekem! Mindenki nagyon vigyázzon, legyetek nagyon óvatosak! Ez az Izabella utcában történt. Bejelentettük az esetet, a rendőrségen azt mondták, rengeteg a besurranó tolvaj... Vigyázzatok!” – írta. 

 





 





Ezeket olvastad már?
Friss fejlemények a Titán-tragédia kapcsán: ez állhat a háttérben

Friss fejlemények a Titán-tragédia kapcsán: ez állhat a háttérben

Levideózták: rajtakapták a szexelő párt a parkban

Levideózták: rajtakapták a szexelő párt a parkban

Csak két hetet adtak az édesanyának az orvosok: búcsúznia kell a gyermekeitől

Csak két hetet adtak az édesanyának az orvosok: búcsúznia kell a gyermekeitől

Lehetetlen feladvány: az emberek 90 százaléka elhasal rajta

Lehetetlen feladvány: az emberek 90 százaléka elhasal rajta

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás