Besurranó tolvajok garázdálkodnak ebben a budapesti kerületben éjszakánként, érdemes vigyázni!





Az éjszaka közepén járják végig a lakásokat a besurranó tolvajok. Végigpróbálgatják a kilincseket, és amelyik nyit, oda szemrebbenés nélkül bemennek és ellopják az értékeket. Ez történt Erzsébetéknél is.



Megosztás
Szerző: M. N.
Létrehozva: 2024.02.06.
Módosítva: 2024.02.06.
VI. kerület tolvaj kerület besurranó

Borzasztó arra ébredni, hogy amíg kényelmesen aludtunk a saját ágyunkban, addig valaki betört hozzánk és kirabolt. A Terézvárosban élő Erzsébettel pontosan ez történt, ugyanis véletlenül nyitva hagyta a bejárati ajtaját. A besurranó tolvajnak nem is kellett több, máris munkához látott. 

Összeszedik az értékeket, miközben az áldozat alszik Fotó: Pexels/Képünk illusztráció 

Erzsébet az egyik VI. kerületi Facebook-csoportban osztotta meg történetét, miszerint vasárnap hajnalban kirabolták. 

Segítséget szeretnék kérni! Az éjjel a lakásomból egy besurranó tolvaj elvitte a táskámat az összes iratommal, pénztárcámmal együtt. Véletlenül nyitva maradt a bejárati ajtó... Ha valaki megtalálná, kérem szépen, vegye fel velem a kapcsolatot! Nagy tanulság ez nekem! Mindenki nagyon vigyázzon, legyetek nagyon óvatosak ! Ez az Izabella utcában történt. Bejelentettük az esetet, a rendőrségen azt mondták, rengeteg a besurranó tolvaj... Vigyázzatok!

 – tette közzé. A kerületben élők igencsak megijedtek a posztot látva, kiderült, több embernek is volt már hasonló tapasztalata. 

„Egyszerűen a kaput nem zárják be a kedves lakók. A besurranók az egész házat végigjárják és mindenhol próbálkoznak. A rendőrségen azt mondták, rengeteg besurranó tolvaj jár a kerületben. Végigpróbálják a kilincseket és ahol nyitva van az ajtó, oda bemennek… Nálam is próbálkozott egy nő. Kinyitottam az ajtót és letagadta, hogy nem is ő volt az…” – írta egy kommentelő. 

Besurranó bandától rettegtek a XVIII. kerületben is 

Korábban megírtuk, miszerint egy besurranó bűnbanda fosztogatott egy ideig a XVIII. kerületben. Az interneten kezdtek el terjedni a figyelmeztetések, miszerint egy bűnbanda trükkös hazugságokkal jut be az ingatlanokba. Az egyik szemtanúra a Frangepán utcában nyitotta rá az ajtót a besurranó tolvaj. Egy fehér pólós, kék baseballsapkás férfi jelent meg az illető háza előtt, és láthatóan céltudatosan járta az utcát. A férfi két kapun keresztül hatolt be a magántelekre. Miután észrevette a besurranó, hogy a helyiek otthon vannak, nem volt más választása, mint elképesztően kreatív mesékkel próbálkozni. A férfi azt állította, hogy elveszítette a barátai telefonszámát, és most az ott lakók segítségével szeretné megtalálni őket. A lakók azonban nem vették be az átlátszó hazugságot, és gyorsan kizavarták a gyanús alakot az utcára. 

 





 





Ezeket olvastad már?
Az olasz maffiával is kapcsolatban állhatott a hídpénzes számlagyár egyik kulcsfigurája

Az olasz maffiával is kapcsolatban állhatott a hídpénzes számlagyár egyik kulcsfigurája

Ingyenes orvosi vizsgálatokon lehet részt venni Budapest több pontján: mutatjuk a helyszíneket!

Ingyenes orvosi vizsgálatokon lehet részt venni Budapest több pontján: mutatjuk a helyszíneket!

Már nincs sok hátra: brutális, ami lecsap az országra

Már nincs sok hátra: brutális, ami lecsap az országra

Magyar Péter balhé közben azzal vádolt egy rendőrt, hogy az lefeküdt a feleségével, Varga Judittal

Magyar Péter balhé közben azzal vádolt egy rendőrt, hogy az lefeküdt a feleségével, Varga Judittal

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás