Zseniális trükkel védekeznek ebben a boltban a tolvajok ellen

Az utóbbi időben megszaporodtak a lopások, ezért az üzlet vezetősége drasztikus lépésekhez folyamodott.Megosztás
Szerző: KL
Létrehozva: 2023.11.13.
praktika tolvaj lopás trükk bolt

Az elmúlt időszakban megszaporodott a vécépapír- és papírtörlőlopások száma egy gyógyszertárlánc amerikai fővárosban található egyik üzletében. A gyógyszertár dolgozói ezért szokatlan döntést hoztak.

bűn tolvaj rabló
Újfajta trükköt vetett be a tolvajok ellen egy gyógyszertár Fotó: Pexels

Azért, hogy a lopásoknak véget vessenek, levették a polcokról az árucikkeket, és bekeretezett termékfotókkal helyettesítették azokat. A Washington Problems nevű Instagram-oldal a különleges megoldásról fotókat is posztolt az oldalán.

Mint írták, a bekeretezett képek mellett a vásárlókat egy gomb várja a polcoknál, és az eladók csak akkor szolgálják ki a vevőket a termékekből, ha megnyomják a gombot. A szokatlan bolti megoldás azután indult, hogy a hajléktalanok fizetés nélkül kezdték lekapkodni a vécépapírokat a CVS üzletének polcairól – mondták a helyzetet ismerők az egyik helyi rádióállomásnak.

A Washingtonban elkövetett rablások száma 2023-ban 68 százalékkal nőtt a tavalyi évhez képest. Az amerikai főváros rendőrségének adatai szerint az idei évben eddig több mint háromezer rablás történt – ami jelentősen meghaladta a 2022-es akkori 1791-et – emlékeztet cikkében a New York Post.

Mutatjuk a gyógyszertár különleges megoldását a tolvajok ellen:

 

 

Top hírekHírlevél-feliratkozás