Ami most jön, annak nem mindenki fog örülni, fiatal pár az első lottómilliárdos





A héten az olvasókat az időjárás érdekelte a legjobban, de sokan kattintottak Magyarország első lottómilliárdosáról szóló cikkünkre is.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2024.03.03.
vicckampány Dr Pintér Ferenc budapesti

A Metropol olvasóit leginkább az időjárás érdekelte a héten. „Szinte példa nélküli, hogy hőmérsékleti rekordokat döntögető volt a február, de ami ezután jön, annak nem mindenki fog örülni” – hívta fel a figyelmet a február utolsó napjait érintő változásokra dr. Pintér Ferenc meteogyógyász, a Meteo Klinika igazgatója.

Pintér Ferenc
Dr. Pintér Ferenc beszélt az időjárás hatásairól (Fotó: Vaskó Tamás)

1999-ben vitték el az első, milliárd feletti lottónyereményt Magyarországon. A szerencse egy harmincas éveiben járó párt ért. Ismerőseik beszéltek arról, miként élték meg a boldog pillanatokat és a döntéssel járó felelősséget.

Közel 6,5 milliárd forint a tét az ötöslottón /
1999-ben vitték el az első milliárd feletti lottónyereményt (Fotó: Mónus Márton /  MTI)

A legtöbben megszokásból tankolnak sokszor ugyanazon a helyen, de sokan csak akkor, ha felvillan a lámpa. Az autósok jelentős része figyelembe veszi az üzemanyagárakat, és ott tankol, ahol a legolcsóbb. Vagy azt hiszi, hogy a legolcsóbb. Mint kiderült, a legtöbben csak úgy gondolják, hogy a legolcsóbb helyen tankolnak, miközben nem ellenőrzik az árakat, csak megszokásból tankolnak. De sok egyéb szempont is szerepet játszhat abban, hol és hogyan tankolunk.

Csökkent az üzemanyag ára (Fotó: Török János /  Délmagyarország)

Karácsony Gergely, aki az elmúlt 4 évében egyetlen nagy projektet sem indított el, ám csődközelbe kormányozta Budapestet, az utóbbi napokban – úgy tűnik – ráhajtott a kutyapárt szavazóira: licitálni kezdett a vicckampányban megjelenő „örök élet és ingyen sör” ígéretre. Ám úgy tűnik, ő komolyan gondolja… Egy videós interjújában ugyanis azt ígérte, hogy ha újra megválasztják, akkor a fővárosiak neki és munkájának köszönhetően átlagosan 5 évvel tovább fognak élni. „Vállalom, ha ezt a politikát tovább tudjuk csinálni, akkor belátható időn, egy-két évtizeden belül a budapestiek várható élettartama 5 évvel hosszabb lesz” – mondta.

Karácsony Gergely hamisan ígérget (Fotó: Facebook)

Ha a 70 év feletti korosztályra gondolunk, a legtöbbünk szeme előtt bedauerolt, rövid hajú hölgyek jelennek meg, akik nagy gonddal vágatják vissza frizurájukat évtizedek óta, hiszen „nem illik a hosszú haj, ha már férjhez ment valaki”. Ám nincs így ezzel mindenki: Fürediné Joachim Beatrix, aki bár már 76 éves, gyönyörű, hosszú hajkoronával büszkélkedhet. Beát nyugodtan hívhatjuk akár a magyar Aranyhajnak is, hiszen haja nemcsak hogy a vádlijáig ér, de szőke is. Az óbudai hölgy vallja: sok minden nem illő ebben a világban, mégis élnek vele. Ez legyen a legkevesebb, hogy egy idős hölgy hosszú hajat visel, ha neki és a környezetének tetszik. 

 Fürediné Joachim Beatrix lenyűgöző hajkoronájával (Olvasói fotó)




 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás