„Sosem érdekelt, hogy mit illik és mit nem idősként" – Imádják a neten a 76 éves magyar Aranyhajat





Fürediné Joachim Beatrixnak szinte már a védjegyévé vált a haja, ami nem is csoda, hiszen a 76 éves óbudai hölgy szőke hajkoronája a vádlijáig ér. Bea egy Facebook-csoportban mutatta meg csodás hajzuhatagját, miután vita alakult ki, hogy illik-e 70 felett a hosszú haj.



Megosztás
Szerző: K. D. R.
Létrehozva: 2024.02.26.
védjegy Aranyhaj idős kor haj Óbuda

Ha a 70 év feletti korosztályra gondolunk, a legtöbbünk szeme előtt bedauerolt, rövid hajú hölgyek jelennek meg, akik nagy gonddal vágatják vissza frizurájukat évtizedek óta, hiszen „nem illik a hosszú haj, ha már férjhez ment valaki”. Nem így van ezzel azonban Fürediné Joachim Beatrix, aki bár már 76 éves, gyönyörű, hosszú hajkoronával büszkélkedhet. Beát nyugodtan hívhatjuk akár a magyar Aranyhajnak is, hiszen haja nemcsak, hogy a vádlijáig ér, de szőke is. Az óbudai hölgy vallja: Sok minden nem illő ebben a világban, mégis élnek vele. Ez legyen a legkevesebb, hogy egy idős hölgy hosszú hajat visel, ha neki és a környezetének tetszik. 

Bea általában feltűzve hordja a haját, de nemrég megmutatta kiengedve is az interneten  Fotó: Olvasói fotó

„Egy idő után a hajam a védjegyemmé vált”

Egy Facebook-csoportban vetődött fel a kérdés nemrég, hogy illik-e 72-73 évesen hosszú hajat viselnie egy hölgynek. Bea erre a vitára reagálva mutatta meg saját, vádliig érő, aranyszőke haját, kiemelve, hogy bár ő már 76 éves, a haját nem vágatta le. 

A hajam kimondottam nem kezdtem növeszteni, csak mikor babát vártam, akkor mindig felkötöttem, hogy ne legyen útban, nem vágattam le. Aztán már lett volna időm, hogy fodrászhoz menjek, de néztem, hogy átlagosnál hosszabb a hajam, mint a környezetemben van, így meghagytam hosszúnak

– kezdte mesélni Bea a Metropolnak, miután ezrek csodálkoztak rá hosszú hajára a Facebook-csoportban. 

„Azért nem vágattam le a hajam, mert már ez volt a védjegyem. A Hosszúhajú Bea, így neveztek, mert akkor már mindenki tudta, hogy rám gondolnak. Én azzal sosem foglalkoztam, hogy mi való és mi nem az idősebbeknek” – emelte ki a 76 éves hölgy, aki időnként vág a haja végéből és nagyon figyel az ápolására is, de kismamakora óta teljesen sosem vágatta vissza. 

Beának már az egyéniségéhez tartozik gyönyörű hajzuhatagja, amit folyamatosan ápol és óv  Fotó: Olvasói fotó

„Vadidegen emberek is megdicsérik”

A csoportban felcsapó vitából végül Bea jött ki győztesen, akinek több mint 6 ezren lájkolták a fotót gyönyörű hajáról. A 76 éves hölgynek nagyon jólesett a pozitív visszajelzés, bár már megszokta, hogy sokaknak tetszik a szőke hajkorona.

„Ez legyen a legkevesebb, hogy egy idős hölgy hosszú hajat viseljen, ha neki és a környezetének tetszik” – tért ki a vita témájára Bea.

Általában megdicsérik a hajamat, hisz próbálom mindig gondozottan, megfésülve hordani. A családom és a környezetem is hozzászokott, hogy vadidegen emberek megdicsérik a hajamat az utcán. Engem sem zavar, ez az egyéniségem

– zárta gondolatait Bea, aki ha nem is az ország egyetlen „Aranyhaja”, Óbudáé biztosan.





 





Ezeket olvastad már?
Friss fejlemények a Titán-tragédia kapcsán: ez állhat a háttérben

Friss fejlemények a Titán-tragédia kapcsán: ez állhat a háttérben

Levideózták: rajtakapták a szexelő párt a parkban

Levideózták: rajtakapták a szexelő párt a parkban

Csak két hetet adtak az édesanyának az orvosok: búcsúznia kell a gyermekeitől

Csak két hetet adtak az édesanyának az orvosok: búcsúznia kell a gyermekeitől

Lehetetlen feladvány: az emberek 90 százaléka elhasal rajta

Lehetetlen feladvány: az emberek 90 százaléka elhasal rajta

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás