„Azt hittük, végre javulni fog” – 18. születésnapja előtt hunyt el a szőke szépség





Gyakran lebetegedett a fiatal, ami végül az életét követelte.



Megosztás
Szerző: K.C.
Létrehozva: 2023.09.04.
anyuka lány orvos gyász

Leah Rogers egy tipikus 17 éves lány volt, aki szerette az életet és szerette az embereket. Az iskolában az érettségi vizsgáján ötösöket és négyeseket ért el, és azt tervezte, hogy ápolónak fog tanulni. A Briton Ferryből származó tinédzser imádta idősebb testvéreit, unokahúgát és unokaöccsét, és nagy volt a baráti köre.

Képünk illusztráció / Fotó:  Pixabay

Gyakran megbetegedett, tavaly pedig az első szülőmentes nyaralásáról súlyosnak tűnő mandulagyulladással tért haza. Leah és családja nem is sejtette, hogy már csak hetek vannak hátra az életéből.

„Leah nagyon érett volt a korához képest” – magyarázta az anyukája, az 57 éves Kath Rogers.

A szülei felhívták az ügyeletet, és Leáhnak antibiotikumot írtak fel. A következő héten azonban kétszer is kórházba kellett szállítani, mivel a tünetek egyre rosszabbodtak.

„Mintha ennek így kellett volna történnie. Azt hittük, végre javulást fogunk látni, így egy kicsit megnyugodtunk. De keddre már fájdalmat érzett a hasában. Ekkor az orvosok azt mondták, hogy mirigyláza van” – részletezte a megpróbáltatásokat az édesanya.

Másnap azonban az orvosok közölték Leah szüleivel, hogy a vérvizsgálat májkárosodást mutatott ki. Onnantól kezdve pedig aztán a helyzet fokozódott. Gépekre kötötték, hogy átszállítsák egy másik kórházba, de soha többé nem ébresztették fel.
„Meghoztuk azt a szívszorító döntést, hogy elkezdjük csökkenteni a gyógyszeres kezelést. Ezután leállították az életfenntartó rendszerét, és perceken belül eltűnt. Ez hajnali három óra körül volt. Azt hittük, hogy napok vannak hátra, de órák lettek belőle. Leah sajnos június 7-én halt meg, mindössze három hónappal a 18. születésnapja előtt” zárta megrázó történetét a gyászoló édesanya.





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás