Szívszaggató: kiságya fojtotta meg a 9 hónapos Prestont

A szülők most a veszélyre figyelmeztetik a többi kisgyermekes családot.Megosztás
Szerző: K. C.
Létrehozva: 2023.12.17.
Módosítva: 2023.12.17.
kisbaba kiságy gyász csecsemő

Első gyermekes fiatal édesanyaként nem volt tisztában a veszélyekkel. Ezért kellett a 36 éves Lisa Geenek elveszítenie gyönyörű, mindössze kilenc hónapos fiát, Prestont. Most minden lehetőséget megragadva figyelmezteti a veszélyre a többi szülőt. 

Fotó: Pexels

Preston apja, a most 33 éves Cuchulain Brian volt az, aki felfedezte fiát Leicestershire-i otthonukban. 

A kiságyak belsejére kötött ütközőnek az a feladata, hogy megakadályozza, hogy a csecsemők megsértsék a fejüket vagy a végtagjaikat. Három helyen volt a kiságyhoz kötve, de az egyik csomó kioldódott, és így megfojtotta a pezsgő kisfiút. 

„Amikor bementem a gyerekszobába, és megláttam Prestont ott feküdni élettelenül a kiságy védőanyagával a nyaka körül, a szívem egyszerűen megszakadt” – emlékezett vissza élete legszörnyűbb pillanataira az édesapa. 

Lisa, aki az eBayen vásárolta az eszközt, hozzátette: „amikor elmondta, hogy a drága kisfiunk meghalt, sikoltottam és rohantam, hogy felhívjam a rendőrséget és a mentőket. Preston volt a legboldogabb, legpezsgőbb kisbaba, akivel valaha is találkozhattál.”

A vizsgálat nem tudta megállapítani Preston halálának okát, de a szülők a kiságy védőhuzatát okolják, amelyet az interneten vásároltak egy ágyneműkészlet részeként – írja a The Sun. 

 

Top hírek

Hírlevél-feliratkozás