Fájt a feje, pár nappal később rejtélyes módon elhunyt Jennifer





Egy gyönyörű kislányt hagyott hátra félárván a fiatal édesanya. Az orvosok azóta sem értik pontosan mi történt Jen fejében.



Megosztás
Szerző: K. C.
Létrehozva: 2023.12.16.
anya Jennifer agysérülés

Egy anya napokkal azután halt meg agysérülésben, hogy migrénje volt - de a hirtelen jött állapotának oka továbbra is tisztázatlan.

Képünk illusztráció / Fotó:  Pixabay

A 35 éves Jennifer Melvin szörnyű fejfájásával orvoshoz fordult, aki dehidratáltságra hivatkozva hazaengedte. A fájdalom azonban rosszabbodott. A szingapúri születésű Jen azt gondolta, hogy idegbecsípődése lehet, és bejelentkezett egy masszázsra, de az sem hozott enyhülést.

Később, amikor visszament a kórházba, már folyadékot találtak az agyában. Még az épületbe rohamot kapott, amiből aztán soha többé nem ébredt fel. Az egygyermekes édesanyát megműtötték, de az agyában helyrehozhatatlan kár keletkezett, ami agyhalálhoz vezetett.

A szakemberek azóta sem tudják kideríteni az akut hydrocephalus okát, annak ellenére, hogy vizsgálatokat végeztek rajta. Így a halottkém úgy döntött, természetes halállal hunyt el Jen.

Úgy hisszük, hogy elvesztettük Jennifert, amikor a műtét előtt rohamot kapott

 – mondta szomorúan gyászoló nővére, Lisa Ayres.

Lisa közel 3000 fontot (kb. 1,3 millió forint) gyűjtött Jen emlékére azzal, hogy teljesítette a Great North Run futóversenyt. Mindezt azért, hogy Jen lányát támogassa édesanyja halála után - írja a Mirror. 









Top hírek







Hírlevél-feliratkozás