„Nagyon szeretett horgászni” – a vízen vesztette életét egy fiatal férfi

A családja nem akarja elfogadni, hogy soha többé nem láthatják élve.Megosztás
Szerző: K. C.
Létrehozva: 2023.12.16.
horgász baleset gyász

Tisztelettel emlékeztek meg arról a fiatal horgoszról, aki életét vesztette egyik útja során. A halászhajó fedélzetén a legénység többi tagja találta eszméletlen állapotban a 28 éves Desmond „Des” Hurley-t. Megpróbálták újraéleszteni, de nem jártak sikerrel.

gyertya, gyász, meghalt, elhunyt, halott, mécses,
Fotó: Pixabay.com

A tragédia Cork délnyugati partjaitól 200 kilométerre történt. A helyiek szerint Hurley úr nagyon szeretett horgászni, fantasztikus fiatalember volt, aki gyerekkora óta nem vágyott másra csak horgászni a nagyapjával, Christyvel.

Szeretnénk kifejezni legmélyebb részvétünket és együttérzésünket Des Hurley halász családjának, társainak és barátainak. Tragikus módon hunyt el egy tengeri baleset következtében. Az az egész közösség számára lesújtó

- tisztelget a fiatal előtt a The Skipper nevű népszerű horgász honlap, amit a Mirror idézett.

Hurley úr az élettársát, Larissát, szüleit, Jimmyt és Noreent, testvéreit, Christ és Markot, valamint unokatestvéreit, Jemmát és Vikkit hagyta hátra. Gyászmiséje december 18-án, hétfőn lesz, 10.40 órai kezdettel a kinsale-i Keresztelő Szent János templomban, ahol 11 órakor gyászmise lesz, majd ezt követően helyezik örök nyugalomra.

 

Top hírekHírlevél-feliratkozás