Karácsonyi díszeket szeretett volna feltenni a 10 éves kisfiú, az apuka látta meg a holttestet





Szörnyű tragédia történt a családdal.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2023.12.05.
Módosítva: 2023.12.05.
kisfiú karácsony gyerek holttest

Itt a karácsony! Mennyire, de mennyire vártuk már ezt az időszakot! Elkezdhetünk mézeskalácsot sütni, forralt bort ihatunk, gyertyákat gyújtunk és kellemes zenéket hallgatunk. December legelején és november végén úgy érezhetjük, hogy nem tudjuk kivárni, hogy végre megkezdődjön az advent, és szeretnénk felrakni a díszítést minél hamarabb. A szegény kis tízéves fiúnak ez is lett a végzete. 

gyertya, gyász, meghalt, elhunyt, halott, mécses,
Az egész család gyászol / Fotó: Pixabay.com

A kis Augusto Dalmaz Bonato vallásos családban nevelkedett, és ő maga is rendszeresen ministrált a miséken. A karácsony számára nagyon sokat jelentett, és minden évben alig várta már, hogy elérkezzen a szent várakozás időszaka. A kisfiú nem is tudta kivárni, hogy a szüleivel díszítse fel a házat, megkereste a karácsonyi világítós lámpákat, és úgy döntött, meglepi a szeretteit a dekorációval. 

Ahogyan azonban a kisfiú a fénysorral babrált, bedugta az áramba, ez azonban végzetes volt. A gyermek áramütést szenvedett, és azonnal eszméletlen lett. Nem sokkal később az édesapja találta meg a holttestét a fényfüzérek mellett. Kétségbeesett és riadót fújt a családban. Míg a szülők zokogva beszéltek a mentősökkel, nővére megpróbálta újjáéleszteni szeretett kisöccsét, ez azonban nem sikerült. Bár a gyereket kórházba vitték, már az orvosok sem tudtak mit kezdeni vele, és halottá nyilvánították. 

A család több tragédián ment keresztül az utóbbi időkben. Néhány héttel ezelőtt halt meg ugyanis a kisfiú nagyapja, és még fel sem ocsúdtak igazán a gyászból. Hamarosan végső nyugalomra helyezik a gyermeket, a család számára pedig az ünnepi hangulat már sosem lesz a régi – írja a The Sun





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás