„A testem darabokban van” – motorbalesetet szenvedett Zoe, mégsem hagy fel a szenvedélyével





Egy nő rengeteg borzalmon ment át szerencsétlen balesete miatt, de ez nem ijesztette el egy kicsit sem a motorozás világától.



Megosztás
Szerző: B. V.
Létrehozva: 2023.12.03.
Módosítva: 2023.12.03.
motor törés anyuka szerencsétlenség motorbaleset

A motormániás négygyermekes anyuka, Zoe Caines szokásos motorbiciklis útjára készült legjobb barátnőjével Michellel, amikor hirtelen áthajtott egy fekvőrendőrön, ami miatt elvesztette uralmát a jármű felett és felbukott. A lendület pedig egy a közelben lévő híd védőkorlátjához csapta. 

Motorbaleset illusztráció
Súlyos motor balesetét követően sem adja fel a szenvedélyét Fotó: Ground Picture

Abban a pillanatban csak egy borzalmasan nagy, elképesztő fájdalmat éreztem, majd a következő amire emlékszem, azaz, hogy Michelle a nevemen szólítgat, majd ahogy kinyitom a szemem azzal szembesülök, hogy a folyóban fekszem.

 – emlékezett vissza szörnyű balesetére. 

Miután magához tért próbált kimászni a folyóból, a bukósisakja lassan megtelt vízzel, amitől majdnem megfulladt. Ekkor jött rá, hogy az egyik végtagja sem működik, így a barátnőjének kellett végül kiráncigálnia a partra. Miután a mentőegységek kiértek hozzá kórházba vitték, ahol kiderült: szilánkosra tört a lába, eltört a mellkascsontja, mindkét csuklója, több ujja és több csigolyája is. Két napon keresztül műtötték. Amikor magához tért egy csővolt ledugva a torkán, a karjai pedig a feje fölé voltak rögzítve. Összesen három napig volt altatásban.

Nem tudtam, milyen sérüléseim voltak, sokkot kaptam. Igazából csak hálás voltam, hogy életben vagyok, hogy láthatom az anyukámat, és, hogy beszélhetek még a gyerekeimmel.

 Ezt követően hosszú hónapok rehabilitációja következett, miután bal karjára ráadásul lebénult. Elmondása szerint hálát ad az égnek azért is, hogy négy gyermeke teljesen normálisan kezelte a helyzetet, és nem estek kétségbe anyjuk balesete miatt. Boldog volt, hogy úgy élték tovább mindennapjaikat, amíg ő lábadozott, mintha mi sem történt volna – írja a WalesOnline. 

Motorszenvedélyét azóta sem hagyta abba, sőt egy testi fogyatékkal élő női motorosok klubjának a tagja lett. Úgy véli, baleset ide, baleset oda mivel kislány kora óta vele tart ez a szenvedély, immáron örökké az életét fogja képezni .

 





 





Ezeket olvastad már?
„Valami megszállta” – Őrült módon próbálta eltünteti áldozatát a férfi

„Valami megszállta” – Őrült módon próbálta eltünteti áldozatát a férfi

Most jött: szörnyű tragédia történt a Gyáli úton

Most jött: szörnyű tragédia történt a Gyáli úton

49-szer mártotta bele a kést a férfi 10 közös gyermekük édesanyjába

49-szer mártotta bele a kést a férfi 10 közös gyermekük édesanyjába

Szörnyekre panaszkodott a 3 éves kislány, sokkoló felfedezést tettek a szülei – Videó

Szörnyekre panaszkodott a 3 éves kislány, sokkoló felfedezést tettek a szülei – Videó

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás