RETRO RÁDIÓ

„Vissza akarom kapni a családomat” – zokogta az édesapa, aki mindkét gyermekét és a feleségét is egy percen belül elvesztette

Kigyulladt a család otthona, és a gyerekek, illetve az édesanyjuk is odaveszett.Megosztás
Szerző: P. E.
Létrehozva: 2023.12.03.
édesapa elektromos kerékpár mesterséges kóma

Zokogva nyilatkozott Scott Peden, aki percek leforgása alatt mindenét elvesztette: az otthonát, a gyermekeit és a feleségét is. Mint kiderült, a tüzet egy elektromos kerékpár akkumulátora okozta, a tűzoltók tehetetlenek voltak a felcsapó lángokkal szemben.

gyertya, gyász,
Fotó: Shutterstock

Scott Peden négy hetet töltött mesterséges kómában a cambridge-i tűz után, míg felesége, Gemma Germeney (31), gyermekei, Lilly (8) és Oliver (4) mind életüket vesztették. Gemma a helyszínen meghalt, míg a két gyerek belehalt sérüléseibe a kórházban.

Scott elmesélte, hogy hetekkel a tűz előtt vásárolta meg az elektromos kerékpárhoz a csereakkumulátort, amelyet aznap este feltett tölteni. Egy hatalmas durranásra riadt a család, és Scott ekkor látta, hogy lángokban áll a ház. Kiugrott az ablakon, és próbálta eloltani a lángokat, míg felesége a gyerekeket igyekezett kimenekíteni. 

A helyszínre percek alatt 30 tűzoltó érkezett, akik megfeszített munkával igyekezték megfékezni a lángokat.

„Rettegek ettől az új élettől, amit a családom nélkül kell elkezdenem. Vissza akarom kapni a családomat, a régi életemet” – zokogta az édesapa. „Úgy jöttem ki a házból, hogy még fel se öltöztem. És mindenem odalett egy pillanat alatt.”

A férfi bokája eltört, törött lábbal próbálta oltani a tüzet, a munka közben pedig még súlyosabb sérüléseket szenvedett. A kórházban azonnal mesterséges kómába helyezték, azt sem tudta, mi történt a családjával. Peden szülei közölték vele a szomorú hírt, hogy felesége, gyermekei és két kutyája is meghalt.

A férfi most azért kampányol, hogy szigorítsák az elektromos kerékpárok akkumulátorának eladását, hogy ne lehessen bármilyen internetes oldalon vásárolni.

 

 

Ezeket olvastad már?
Hátborzongató dolgok derültek ki Maddie feltételezett gyilkosáról

Hátborzongató dolgok derültek ki Maddie feltételezett gyilkosáról

Elvitték minden idők eddigi legnagyobb Ötöslottó jackpotját

Elvitték minden idők eddigi legnagyobb Ötöslottó jackpotját

Botrány: meghurcolták a rendőrök a tízéves kisfiút, az anya kártérítést követel

Botrány: meghurcolták a rendőrök a tízéves kisfiút, az anya kártérítést követel

Háromszor támadt ez az állat egy nőre Terézvárosban

Háromszor támadt ez az állat egy nőre Terézvárosban

Top hírek

Ezek is érdekelhetikHírlevél-feliratkozás