"Magasabbra repült, mint egy ház": 3 éves kislány repült ki a trambulinból, nem élte túl

A picinek esélye sem volt túlélni.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2023.11.11.
kislány halott gyerek meghalt

Mindenki, akinek van a közvetlen környezetében kisgyerek, tudja, hogy a kicsik mennyire szeretik a trambulint. A kifogyhatatlannak tűnő energiájukat itt aztán könnyedén kiélhetik: akár órákon keresztül képesek ugrálni kacarászva. A különféle családi napokon és vidámparkokban is örök sláger a trambulin, arra azonban mindig figyelni kell, hogy biztonság körülményeket kell hozzá teremteni

Hiába rohant a mentő, nem lehetett segíteni a kicsin / Fotó: Pixabay

A kis Ava-May Littleboy mindössze hároméves volt, de egyszerűen imádott állandóan szaladgálni, ugrálni, nevetni és kacagni. A szülei szeme fénye volt, és folyamatosan azon járt az eszük, hogyan lehetne jó közös családi programokat szervezni. Egy napon úgy döntöttek, hogy elmennek a tengerparti Gorlestone-ba, ahol éppen családi napok voltak. A kislány mindenképpen trambulinozni szeretett volna, a szülők pedig nem tagadták meg tőle. 

A szemtanúk elmesélték a The Sunnak, hogy mi történt pontosan. A trambulin meghibásodott, nagy hanggal felrobbant, és a rajta ugráló kislány körülbelül hat méter magasba repült. A park egyik dolgozója kitárt karokkal szaladt felé, és megpróbálta elkapni, sajnos azonban nem ért oda időben, így a gyerek a földön csattant. Olyan súlyos fejsérülést szenvedett, hogy bár rohantak érte a mentősök, nem tudták megmenteni az életét. A kicsi elhunyt.

A vizsgálatok során az is kiderült, hogy korábban a tarmbulin üzemeltetője nem szakszerű eszközöket vásárolt, hanem olcsó kínai termékeket. Amikor kijöttek megvizsgálni a játékszert, kifejezetten jelezték, hogy nem biztonságos és ne használja. Ennek ellenére az üzemeltető ezzel nem foglalkozott, és pénzt szedett be, hogy a gyerekek használják a játékot. Ezután pár nappal történt a tragédia.

A fenntartó félév börtönbüntetést kapott, valamint pénzbírság befizetésére kötelezték. 

 

Top hírek









Hírlevél-feliratkozás