RETRO RÁDIÓ

Top 5: lecsapott Pesten a kakafantom, vonaton hagyta a bűzös fekáliát

Kínos esetekre, túladagolható vitaminokra és roppant érdekes befektetési lehetőségekre is kíváncsiak voltak a héten olvasóink. Mutatjuk a hét legolvasottabb cikkeit.Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2023.11.12.
Módosítva: 2023.11.12.
top 5 Zaporozsec befektetés kellemetlen retro

Kínos és egyben természetes ok miatt kellett kivonni a forgalomból a Lajosmizséről hétfőn (november 6.) 6.03-kor induló, Nyugati pályaudvarra tartó vonatot: az egyik utasra a vonaton jött rá a szükség. A szerelvényt ki kellett vonni a forgalomból, mert az utas összepiszkította a kocsit, a reggeli utazást megbénítva ezzel. Az utasok pótlóbuszokkal közlekedhettek tovább Kőbánya-Kispestig 20-30 perc késéssel.

Sokakat érdekelt, miért kellett pótlóbuszra szállni (A kép illusztráció) Fotó: Vasvári Tamás

Kellemetlen mellékhatása van a C-vitaminnak

Az téli taknyos időszakban mindenki őrült módjára kezdi szedni a C-vitamint, hiszen a többség vakon hisz benne. A közhiedelemmel ellentétben azonban a C-vitaminnak nincs közvetlen hatása a megfázás tüneteinek kezelésében, ám ha nagy mennyiségben visszük be a szervezetbe, kellemetlen tüneteket okozhat: hasmenést, hányingert, hányást, fejfájást vagy gyomorirritációt.

A padláson kutatva számtalan régi emlékre bukkanhat az ember, sőt az sem kizárt, hogy kincsre lelünk. Az utóbbi években a retró tárgyak ára csillagászati összegeket kóstál, hiszen ezek a játékok most újra reneszánszukat élik. Egy több mint 40 éves diavetítőt filmekkel együtt 40 000 forintra taksnálnak, de egy lemezárugyárban készült targoncáért még többet kérnek.

Bedugult a főváros Karácsony miatt

Akinek nem a buszsávban vezeti az autóját a hivatali sofőrje, vagy egy-két társával kerekezget az üres biciklisávokban, annak feltűnhet, mekkora dugók vannak Budapesten. Bár Karácsony Gergely főpolgármester szerint ez egyáltalán nem jellemző a fővárosra, a járókelők és a dugóban ücsörgők egyáltalán nem így gondolják.

Sosem gondoltuk volna, hogy egyszer sokat ér majd egy ilyen szovjet autó

Jobb, mint az arany

Mára már igazi kincset ér a ritkaságszámba menő Zaporozsec, így kiváló befektetési lehetőséget kínál. Akinek van ilyen, jó állapotú autója, az nagyon vigyázzon rá, hiszen mára értékállóbb, mint az arany: egymillió forint feletti összeget ér, ha működőképes és esetleg még új fényezést is kapott az idők során. Ennek pedig a kétszerese az ára, ha van veteránvizsgája is.

 

Ezeket olvastad már?
„A gyásznak sosincs vége” – nem tudták megmenteni a 16 éves fiú életét

„A gyásznak sosincs vége” – nem tudták megmenteni a 16 éves fiú életét

A kutatók is elsápadtak attól, ami az óceán mélyéről előkerült

A kutatók is elsápadtak attól, ami az óceán mélyéről előkerült

Rétvári Bence: A szigorításoknak köszönhetően ma nyolcszor annyi pedofil ül börtönben, mint a baloldali kormány idején

Rétvári Bence: A szigorításoknak köszönhetően ma nyolcszor annyi pedofil ül börtönben, mint a baloldali kormány idején

50 éve van a halálsoron, eljött a kivégzés napja

50 éve van a halálsoron, eljött a kivégzés napja

Top hírek

Ezek is érdekelhetikHírlevél-feliratkozás