Ezt nem láttuk jönni: meglepetés a magyar benzinkutakon, erről minden autósnak tudnia kell

Váratlan fordulat a hazai benzinkutakon, ennek sokan fognak örülni.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2023.10.20.
Módosítva: 2023.10.20.
benzin gázolaj benzinkút

Az utóbbi hetekben mondhatni elég furcsán alakultak az üzemanyagárak, hiszen hol drasztikusan emelkedett a benzin és a gázolaj literenkénti átlagára, hol több forinttal csökkent. Mivel az autósok többsége folyamatosan figyelemmel kíséri az árváltozásokat, így mindenki meglepődhetett azon, hogyan is alakultak most az árak a töltőállomásokon.

benzin
Érdekes fordulat az üzemanyagárak terén Fotó: Bánkúti Sándor/Képünk illusztráció

Ismét az volt a nagy kérdés, hogy vajon feljebb vagy lejjebb megy a benzin és a gázolaj ára. Hétfőn kiderült, hogy hét közepéig mindenképp stagnálnak az átlagárak, most pedig olyasmi történt, amire nem sokan számítottak, viszont annál jobb hírnek számít – legalábbis bizonyos szempontból mindenképpen.

Így alakultak az üzemanyagárak

Kiderült, hogy meglepő módon mától, vagyis péntektől sem változik meg se a benzin, se a gázolaj literenkénti átlagára a töltőállomásokon, vagyis továbbra is 603 Ft egy liter benzin, illetve 650 forint egy liter gázolaj – számolt be róla a Holtankoljak.hu.

A stagnálás még mindig jobb, mint a drágulás, vagyis ennek mindenképp örülni kell, hiszen nem lehet tudni, hogy mit hoz a jövő, hogyan alakulnak jövő héten az üzemanyagárak.

 

Top hírek









Hírlevél-feliratkozás