RETRO RÁDIÓ

Undorító dolgot művelt egy utas a gépen: mindenkivel kiszúrt - Videó!

Nem volt elég, hogy a járat késve indult még ezzel tovább fokozta a nehézségeket.Megosztás
Szerző: KL
Létrehozva: 2023.10.18.
visszataszító undorító repülőgép Tenerife

Elképesztő ok miatt nem tudta elhagyni a tenerifei repülőteret az easyJet légitársaság Londonba tartó járata. A gép egyik utasa ugyanis a mellékhelyiség padolójára ürített.

repülőgép repülő utasszállító járat utazás sablon illusztráció
Az utasok sorra hagyták el a gépet Fotó: Pexels

A történtekről az egyik utas is megszólalt. Mint fogalmazott a 20 óra 5 percre kiírt járat utasainak először egy másik gépre kellett átszállniuk, annak viszont kisebb volt a befogadóképessége, így kaotikus helyzet alakult ki. Ezután 500 fontos (220 ezer forint) utalványokat ajánlgattak azoknak, akik önként leszállnak, azonban ezt senki nem fogadta el. A személyzet aztán kiválasztott 10 embert, akiknek el kell hagyniuk a gépet, de ebből két órán át tartó vita kerekedett.

Azonban a tíz utas leszállítása sem hozott eredményt, ugyanis a repülőgép ezután is túlsúlyos maradt. Ekkor úgy határoztak, hogy elkezdik lepakolni a csomagokat és azokat más járatokkal küldik az utasok után, ez pedig megint órákig tartott. Ezt követően kezdett feltűnni a gépen ülőknek, hogy valaki összepiszkította a vécét. A nyilatkozó szerint a személyzet nagyon rosszul kezelte a helyzetet.

Egy csomó gond volt a járatunkkal, így előfordulhatott, hogy valaki szó szerint összeszarta magát

- mondta.

Az undorító látványról videó is készült, ami felkerült az egyik videómegosztó oldalra is. A felvétlen látszott, ahogy a repülő folyosóján vécépapírt szórtak szét, hogy eltakarják a gyomorforgató dolgot. A pilóta pedig később közölte, hogy Tenerifén töltik az éjszakát, mindenkit leszállítanak és másnap reggel repülnek vissza. A légitársaság az utasoknak nem tudott szállást biztosítani.

Nagyon jó az easyJet-től, hogy nulla kommunikációval három és fél órát késik a járat, majd az egészet törlik, mert valaki a vécé padlójára sz@rt” - panaszkodott az egyik utas az X-en (korábban Twitter).

Másnak pedig az volt a baja, hogy a járattörlés miatt nem térítették vissza nekik a foglalt szállásukat, mert a légitársaságnak nem felelt meg a Booking.com által kiadott nyugta - írja a Daily Mail.

Videón, ahogy az utasok elhagyják a gépet:

 

Ezeket olvastad már?
Nagyot változik az élet március elsejével: mutatjuk a legfontosabb tudnivalókat

Nagyot változik az élet március elsejével: mutatjuk a legfontosabb tudnivalókat

Ijesztő lehet a tavasz első napja, sötét fellegek gyülekeznek az égen ma

Ijesztő lehet a tavasz első napja, sötét fellegek gyülekeznek az égen ma

Megsérült egy gyerek a játszótéren: hárít az önkormányzat Óbudán – Fotók

Megsérült egy gyerek a játszótéren: hárít az önkormányzat Óbudán – Fotók

Élő Barbie babává műttette magát az OnlyFans-modell

Élő Barbie babává műttette magát az OnlyFans-modell

Top hírek

Ezek is érdekelhetikHírlevél-feliratkozás