Újpalotai Rómeó és Júlia: hangosan kiabálva vall szerelmet esténként egy fiú az erkélyen álldogáló lánynak





Igazi szerelmi történetnek lehetnek szemtanúi a lakók a Páskomligeti lakóparkban.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2023.10.25.
erkély Páskom park szerelmi dráma Rómeó és Júlia

Igazi Rómeó és Júlia-történetnek lehetnek részesei a lakók Újpalotán. A szerelmi drámának szinte az egész ház részese lett, hiszen az ifjú hős szerelmes férfi a tízemeletes előtt ordibál fel szerelmének, aki őt az erkélyről hallgatja. Bár sokaknak kellemetlenséget okoz a hangzavar és a bonyodalom, akadnak olyanok is, akik jó kedvvel nézik végig a kapcsolat kibontakozását.

Egy órán át könyörgött a férfi szíve hölgyének Fotó: Olvasói

Az újpalotai csevegő csoportban számolt be egy helyi lakos arról, hogy a Páskom parkban egy újragondolt modern Rómeó és Júlia-történet bontakozik ki a szemük előtt. A szerelmesek ugyanis nem olyan rég szakíthattak, amit a fiú képtelen feldolgozni, emiatt valahogy mindig a lány lakása előtt köt ki, és onnan próbálja meggyőzni szíve választottját, hogy ne hagyja el.

Rómeó kiabál fel az emeletre Júliának, aki állítólag most egy másik fiút szeret, mert neki egyéb adottságai vannak. De Rómeó még mindig fülig szerelmes szíve választottjába. Annyira megható a történet hogy nincs szívünk rendőrt hívni rá

 – kezdte viccesen Zsolt.

Elmondása szerint este 9-kor kezdődött az egész dráma és a ház lakói közül sokan az erkélyen ülve hallgatták az előadást, amit néha néha a rendőrség megszakított egy-egy „reklámmal”.

Átlagosan 2-5 óránként érkeznek a rendőrök, van hogy magukkal viszik a szerelmest, de körülbelül 40 perc és újra visszatér. Nem tudnak vele mit kezdeni, mert nem bűnös. Semmi rosszat nem csinált. A fiú azt mondta, hogy 10 órát ült a fogdában, éhes, és szomjas, viszont annyira szereti a lányt, hogy simán ülne érte 5 évet is

– folytatta.

A férfi ezek után fenyegetni kezdte kedvese édesanyját és jelenlegi párját is.

„Eleinte furcsa volt Rómeó szájából hallani, hogy »ha nem jössz haza, anyádat fel fogják ravatalozni«, de én már rájöttem, hogy ez a pasi tényleg szereti ezt a lányt. Azt nem merem leírni, mit üzent a lány jelenlegi párjának, de tartós tejet már ne vegyen, ez a lényeg” – írta.

A szomszéd szerint a férfi valószínűleg tudatmódosító hatása alatt áll, ugyanis hallucinál és két emelettel lejjebb néz, mint ahol a lány lakik. 

Én már meg se lepődnék ha betoppanna Erdélyi Mónika, és közölné, hogy a mai témánk: »Szeretlek Anna«. A lányt viszont egyelőre nem hatja meg ez a dolog, sőt

 – olvasható a posztban.

A férfi azt is felhánytorgatta a lánynak, hogy rengeteg dolgot vett neki, mint például húszezer forintos fülhallgatót és szőrmekabátot is.

„Mondjuk érdekesen konzervatív a helyzet, a lány kint van az erkélyen és mintha cukkolná szíve választottját” – részletezte a posztoló.

A kiselőadás körülbelül egy órán belül a végéhez érkezett, a lakók pedig nyugalomra térhettek. Kérdéses azonban, hogy a férfi legközelebb mivel rukkol elő, hogy elnyerje szerelme szívét. 





 





Ezeket olvastad már?
Kórházi betegágyán ölte meg a feleségét, megdöbbentő magyarázattal szolgált a férj

Kórházi betegágyán ölte meg a feleségét, megdöbbentő magyarázattal szolgált a férj

Elegancia és múlt: Az AERON Andrássy úti Üzlete elkápráztatta a celebvilágot

Elegancia és múlt: Az AERON Andrássy úti Üzlete elkápráztatta a celebvilágot

„Búcsúzz el apától!” – mondta 3 éves fiának a nő, mielőtt gyermekével és önmagával is végzett

„Búcsúzz el apától!” – mondta 3 éves fiának a nő, mielőtt gyermekével és önmagával is végzett

„Istent játszott, pedig nem volt joga hozzá”"– 380 évre ítélték a 17 emberrel végző ápolónőt

„Istent játszott, pedig nem volt joga hozzá”"– 380 évre ítélték a 17 emberrel végző ápolónőt

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás