Brokkolit vásárolt egy férfi, ledöbbent, amikor kivette a hűtőből





A nyugdíjas férfi három napra a hűtőbe tett a zöldséget, amikor kibontotta szörnyű meglepetésben volt része.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2023.07.03.
félelem brokkoli kígyó

Félelmetes dologra lett figyelmes egy nagypapa, amikor felfedezte, hogy mi bújt meg a csomagolt brokkolija között. Neville Linton először nem gyanakodott semmire, elpakolt miután hazaért a bevásárlásból.

Az állat a csomagolt brokkoliból került elő Fotó: Pixabay.com (Képünk illusztráció)

Három nappal később kivette a zöldséget a hűtőből, és amikor kicsomagolta azt talált benne egy hegyesorrú siklót. A 63 éves férfi miután észrevette, hogy mi volt a brokkoliban felszólította húgát, Ann-Marie Tenkanemint, hogy menjen ki a konyhából.

Még szerencse, hogy nem hagytam kint az asztalon a brokkolit, különben kimászott volna belőle, és most valahol itt lenne a lakásban

– magyarázta Neville Linton.

Az idős férfi és húga betették a csúszómászót egy dobozba, és visszamentek az Aldiba, megmutassák, mi volt a brokkoliban. Az állatot ezután azonnal a Dudley Állatkertbe szállították, ahol egy szakértő megvizsgálta a fajt.

A népszerű élelmiszerlánc eközben Neville-nek kártérítést ajánlott fel, azonban ő ezzel nem volt elégedett, ugyanis a hüllő veszélyt jelentett fogyatékos fiára és beteg anyjára. A történtekkel kapcsolatban az Aldi szóvivője is megszólalt, aki elmondta, hogy kivizsgálják az esetet, és elnézést kérnek a férfitól.

A hegyesorrú sikló főleg Spanyolországban és Portugáliában fordul elő. Nem számít mérges kígyónak, de az áldozatát egy erős szorítással képes megölni – írja a Metro.

 





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás