Több ezren fogtak össze a 7 éves kislány gyógyulásáért

Az orvosok csak pár hónapot adtak a 7 hónapos kislánynak.Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2023.03.13.
rák adománygyűjtés

Az angliai Bracknellből származó kisiskolás Jasmine Freemannél januárban diagnosztizáltak középvonali gliomát, miután rendszeres fejfájásról és kettős látásról panaszkodott. Az orvosok ekkora lesújtó hírt közöltek a kislány szüleivel: A gyermeknek körülbelül 18 hónapja van hátra, mielőtt végezne vele a betegség.

Angliában egyetlen elérhető kezelésként egy sugárterápiát javasoltak a családnak, amely néhány hónappal meg tudná hosszabbítani az agyrákos Jasmine életét. Ehelyett úgy döntöttek a kislány szülei, hogy segítséggel, de elfogják juttatni Európában, vagy Amerikában más orvosokhoz a gyermeküket, hogy megmenekülhessen. Adománygyűjtést szerveztek, és valami elképesztő dolog történt. Csupán 3 hét alatt 3200 ember összedobott 119 ezer fontot (51 millió forintot) a gyógyulás megsegítésére. Jasminnek így meg van az esélye rá, hogy külföldön megműthessék.

Az édesapa könnyekig hatódott

Az édesapja, Anthony azt nyilatkozta a Metro lapnak, hogy személyesen akarja felkeresni mind a 3200 adakozót, hogy kezet foghasson azokkal az emberekkel, akik megakarják menteni a kislánya életét. A család küzdelméről egy videót is készítettek, amelyet itt tudtok megtekinteni:


 

 

Top hírek

Hírlevél-feliratkozás